Teleselskaber med størst kundetilfredshed

Hvilke teleselskaber kan prale med den største kundetilfredshed? Se her, hvilke teleselskaber danskerne er mest tilfredse med.

Teleselskaber med størst kundetilfredshed

Noget af det, der kan være allersværest for et teleselskab at opnå, er tilfredse kunder. Guide til teleselskaber med størst kundetilfredshed.

Tilfredse kunder er ikke noget, der bare lige kommer dumpende ned i turbanen. Det er noget, der kræver benhårdt arbejde – og tid.

På teleprisguide.dk kan man se kundetilfredsheden hos de danske teleselskaber og ud fra den vurdere, om man tør binde an med de forskellige teleselskaber. Kundetilfredsheden dækker over kundernes tilfredshed med dækning, netværk, kundeservice og ydelser.

Husk også, at du kan lufte din kundetilfredshed med dit teleselskab på teleprisguide.dk. Så kan andre måske bruge din bedømmelse og kommentar til at vælge det rigtige teleselskab.

Herunder kan du se top 10 guide teleselskaber med den højeste kundetilfredshed.

Top 10: Teleselskaber med højeste kundetilfredshed

#1 dukaTale med score på 8,02 / 10
#2 Greentel med score på 7,81 / 10
#3 Telmore med score på 7,75 / 10
#4 Call me med score på 7,39 / 10
#5 CBB Mobil med score på 7,17 / 10
#6 Telia med score på 6,47 / 10
#7 YouSee med score på 6,24 / 10
#8 Telenor med score på 5,96 / 10
#9 Oister med score på 5,77 / 10
#10 3 med score på 5,63 / 10

Næsten 3.000 danske mobilbrugere har bedømt deres teleselskab på dækning, netværk, kundeservice og ydelser på teleprisguide.dk. Du kan også læse kommentarer om de forskellige selskaber.

Derfor er det også muligt at knytte en kommentar til ens bedømmelse. På den måde kan man uddybe og præcisere, hvad teleselskabet gør godt og dårligt. Det kan videre bruges af andre mobilbrugere til at vurdere, hvilket selskab de skal vælge næste gang.

Kontakt kundeservice hos dit teleselskab

Har du behov for at komme i kontakt med kundeservice hos de danske teleselskaber, så er der flere måder at gøre det på. Telefon, mail, chat på hjemmesiden og Facebook tilbyder de fleste teleselskaber. Har du behov for at kontakte dit teleselskab, så kan du finde en samlet oversigt herunder – her finder du kundeservicekontakt via telefon, mail, chat og Facebook.

Se også: Teleselskaberne med størst kundetilfredshed

Teleselskaber med højeste kundetilfredshed, juni 2020

Guiden til teleselskaber med den højeste kundetilfredshed er fra juni 2020. I top 10 guiden finder vi teleselskaberne TelmoreGreentelCall meCBB Mobil, dukaTale, TeliaTelenorOister3 og YouSee.

Se også: Nyheder om de danske teleselskaber