Kundeservice hos Oister – kontakt via telefon, mail, Facebook + åbningstider

Kundeservice hos Oister - kom i kontakt med Oister via telefon, mail, chat og Facebook og se selskabets åbningstider. Kontakt til Oisters kundeservice.

Kundeservice hos Oister – kontakt via telefon, mail, Facebook + åbningstider

Oister har som de fleste danske teleselskaber ingen fysiske butikker og kontakt til Oisters kundeservice skal ske over nettet via telefon, mail, Facebook eller chat. Guide til kundeservice og åbningstider hos Oister.

Helt som det sig hør og bør, så tilbyder Oister som det online-selskab det er flere muligheder for at komme i kontakt med kundeservice. Kundeservice hos Oister kan kontaktes via telefon, e-mail, chat fra selskabets hjemmeside eller via Facebook. Endelig er selvbetjening via en selvhjælpsside på Oisters hjemmeside.

Se også: Bedste priser på mobilabonnementer

 

Oister: Kundeservice – kontakt via telefon, e-mail, Facebook

Kundeservice og teknisk support
Tlf.: 70313070

E-mail:
Du kan skrive til Oister på en online-formular på selskabets hjemmeside, som du finder her.

Facebook:
Oisters Facebook-side

Kundeservice åbningstider
Mandag-fredag: 10.00-16.00
Weekend: Lukket

Kundeservice chatåbningstider:
Mandag – Torsdag: 10-17
Fredag: 10-16
Weekend og helligdage: Lukket

Se også: Mobilabonnementer hos Oister

 

Oisters kundeservice – det skriver brugerne

Oister har ikke den længste åbningstid, når det gælder kundeservice over telefonen. Det kan være en af grundene til, at Oister får lidt blandede anmeldeser af netop kundeservice på teleprisguide.dk, hvor danskerne kan vurdere og skrive kommentarer om deres teleselskab. Kunderne har givet Oisters kundeservice 6,61/10 i karakter.

En kunde skriver såldes: “Deres kundeservice tager lang tid og deres service kunne være bedre”, mens en anden har denne kommentar om kundeservice hos Oister: “Har ikke haft den store kontakt til Oister. Men de par gange, hvor det har været nødvendigt, har oplevelsen været i top”.

En tredje kunde skriver såldes: “Deres selvbetjening fungerer fint.  Man føler sig aldrig snydt hvis der kommer et bedre abonnement til samme pris som det du har valgt – fordi Oister opgraderer automatisk sine eksisterende kunder til bedre vilkår til samme pris. Det er s\’gu da fantastisk god kundeservice”.

Se også: Bedste tilbud på smartphones med mobilabonnement

 

Kontakt kundeservice hos Oister

Guiden med kontakt til Oisters kundeservice via telefon, mail, chat eller Facebook er fra februar 2018.

Se også: Guide til kundeservice hos de danske teleselskaber