Få billig taletid

Hvor får du mest taletid for pengene? Vi sammenligner mobilselskabernes aktuelle priser på taletid og viser dig de billigste taletidspakker. Tabellen nedenfor viser samtlige talepakker med minimum 3 timers Tale og maksimum 10 GB Data. Taletidspakkerne rangeres efter billigste månedspris. Du kan eventuelt angive dit mobilforbrug og finde talepakken, der inkluderer lige den mængde taletid, der passer bedst til dit samtaleforbrug.

Mobilabonnement med billig taletid

Tilhører du den store gruppe af danskere, der taler mere end de bruger Data på mobilen. Så kan det være en god idé, at vælge en mobilpakke, der primært indeholder taletid og i mindre grad Data. Derved får du et mobilabonnement med mest taletid for pengene. Tilhører du derimod den anden store gruppe af danskere, der primært bruger mobilen på nettet, bør du i stedet vælge en billig Datapakke

Sådan finder du den billigste taletidspakke

  1. Find taletidspakker, der passer bedst til dit samtaleforbrug.
  2. Sikre dig, at den inkluderede Datamængde passer for dig.
  3. Vælg et mobilselskab blandt de billigste alternativer.

TelePrisTjek.dk tilbyder uvildige prissammenligninger af teleoperatørernes priser på teleydelser. Har du synspunkter  du ønsker, at dele med os andre. Så mød os på Facebook og del ud af dine holdninger og erfaringer.

Se også:
Sammenlign priser på nyeste mobiltelefoner | Bedste mobilabonnement til børn | Billig telefoni til familien