Få billig telefoni & mobiltelefoner til hele familien

Mobiltelefoni og telefoner til hele familien kan ofte blive meget dyrt. En familie på fire kan årligt spare op til 5.000 kroner på mobiltelefoni, 6.000 kroner på nye mobiltelefoner (Hvis familien årligt anskaffer 2 nye smartphones). Totalt 11.000 kroner, som familien kan bruge meget bedre. Bruger familien hertil fastnet og bredbånd, kan den samlede årlige besparelse blive endnu større – Det er fuldstændig unødvendigt, at familieøkonomien skal forringes ved at der bruges unødigt mange penge på mobiltelefoni og mobiltelefoner.

Vi anbefaler familiepakker med de bedste priser & største fordele

Vi tjekker løbende teleselskabernes udvalg og priser på telefoni, telefoner og bredbåndsløsninger. Vi nærlæser vilkår og noterer os evt. kundefordele. På baggrund af vores undersøgelser rådgiver vi danske familier og hjælper dem med, at finde den bedste og billigste udbyder af mobiltelefoni, bredbånd og mobiltelefoner.

Hvis du kun er interesseret i det bedste mobilabonnement til hele familien

Tabellen nedenfor lister mobilabonnement fra mobilselskaber, som har fornuftige vilkår og rabatter til hele familien. Mobilselskaberne har det til fælles, at har gode online selvbetjeningsmuligheder der tillader administration af flere abonnementer på én regning, fastsættelse af forbrugsgrænser og et godt udvalg af abonnementer der passer til familiemedlemmernes individuelle mobilforbrug.

  1. Tjek hvilket mobilselskab, som har den bedste kombination af mobilpakker, som matcher familiens individuelle mobilforbrug.
  2. Dan dig et overblik over hvad familien samlet set må betale (Gylden regel: De fleste familier bør maksimalt betale 100 kroner pr familiemedlem).
  3. Vælg mobilselskab efter en samlet vurdering af pris og fordele.

 

Af tabellen nedenfor kan du se aktuelle priser på mobilabonnement som udbydes af teleselskaber, som har fornuftige vilkår, priser og særligt gode fordele til familier.