Telmore kundeservice: Kontakt på mobil, mail og Facebook

Hvordan kommer man i kontakt med Telmores kundeservice? Se guide til telefon, mail og Facebook samt åbningstider.

Telmore kundeservice: Kontakt på mobil, mail og Facebook

Telmores kundeservice scorer en høj karakter på teleprisguide.dk, hvor man kan bedømme kvaliteten af kundeservice hos sit teleselskab, men hvordan kommer man i kontakt med Telmores kundeservice telefon, mail og Facebook. Se guide + åbningstider for Telmores kundeservice.

Kontakt til Telmores kundeservice skal ske telefonisk eller digitalt – Telmore har nemlig ingen fysiske butikker, lige som en række andre teleselskaber heller ikke har det. Skal du derfor i kontakt med Telmores kundeservice, skal det ske via telefon, mail eller Facebook, som er de måder, man kan benytte sig af, hvis man skal have svar på noget til sit abonnement eller hvis man tekniske spørgsmål til sin mobil eller eller mobile bredbånd.

Herunder guider vil til de forskellige måder, man kan komme i kontakt med kundeservice på hos Telmore via mobil, mail og Facebook og du kan også se åbningstider for Telmores kundeservice på telefon.

Se også: Bedste priser på mobilabonnementer

 

Telmore kundeservice – kontakt via telefon, e-mail, Facebook

Kundeservice
Tlf.: 70218900

Kundeservice åbningstider
Mandag – Fredag: 8.30-18
Weekend og helligdage: Lukket

Facebook kundeservicesupportåbningstider
Mandag – Fredag: 8-22
Weekend og helligdage: 12-22

E-mail
Du kan skrive til Telmore på en formular, som du finder her

Facebook
Telmores Facebook-side

Se også: Mobilabonnementer hos Telmore

 

Telmore kundeservice – det mener brugerne

På teleprisguide.dk kan man bedømme sit teleselskab, så andre danskere bedre kan få en fornemmelse af, hvilke teleselskaber der har den bedste oplevede dækning, de bedste ydelser og tjenester samt den bedste kundeservice. Telmore scorer højt på kundeservice, nemlig 8,06/10 – dermed er de i top 3 for kvaliteten af kundeservice blandt de danske teleselskaber.

For eksempel skriver en kunde: “Blev lovet samme dækning samt eksemplarisk kundeservice. De må siges at have holdt deres ord, da kundeservicen indtil videre har været sublim”.

En anden kunde skriver dette om Telmores kundeservice: “Telmore er nemme at komme i kontakt med og jeg kan finde alt hvad jeg har brug for at vide på nettet. Endvidere har de en app så jeg kan holde øje med mit forbrug at data, sms osv.”

Der er dog også kritiske røster: “Ekstrem dårlig kundeservice. De har haft rod i rådgivning og de trækker penge alt for ofte (og medarbejderne kan ikke forklare hvorfor, når man ringer ind). Desuden har de ikke holdt, hvad de lovede mht. sammensætning af abonnement”.

Se også: Bedste tilbud på mobiltelefoner

 

Kontakt kundeservice hos Telmore, februar 2018

Guiden med kontakt til Telmores kundeservice via telefon, mail, eller Facebook er fra februar 2018.

Se også: Guide til kundeservice hos de danske teleselskaber