Den billigste og bedste mobil til dit behov

Teleselskaberne giver mobilrabat på 136 forskellige smartphones. Det kan derfor være meget svært at finde den bedste mobil til ens behov og pengepung.  Teleselskabernes udvalg, priser og rabatter på smartphones varierer meget og der er generelt meget store kvalitetsforskelle mellem de mange mobiltelefoner – Angiv dine kvalitetskrav og få en liste over de billigste og bedste mobiler, der opfylder dine behov.

Jeg tester og bedømmer teleselskabernes udvalg af smartphones. Næsten utroligt så mange mobiler, der både er bedre og meget billigere end de populære modeller fra Apple og Samsung… Der kan spares mange penge på den bedste mobil”, Steen Jørgensen, Mobilekspert 

Den bedste mobil er typisk meget billig

Samtlige mobiler er bedømt på 12 forskellige parametre og har fået en karakter på mellem 0 og 10 (10 er bedst). Mobiltelefonernes karakterer sammenholdt med opdaterede priser og mobilrabatter gør os i stand til, at præsentere Top 10 billigste og bedste mobiltelefoner, der passer til dit behov og pengepung.

Hvilke kvaliteter er vigtige i dit valg af mobiltelefon?

Angiv alle kvaliteter der er vigtige for dig og find den billigste og bedste mobil til dine behov.

Her er de 10 bedste telefoner for dig.

Du har angivet følgende kvalitetsparametre; Datahastighed.

Tabellen viser telefonernes samlede karakter givet af vores mobilekspert Steen Jørgensen og telefonernes pointsum i forhold til dine parametre.

som også er den der giver meste kvalitet for pengene.

Huawei Mate 10 Pro
Bedømmelse
Sony Xperia XZ Premium 32 GB
Bedømmelse
Samsung Galaxy Note 8 64GB
Bedømmelse
Sony Xperia XZ1 64 GB
Bedømmelse
Samsung Galaxy S8 64 GB
Bedømmelse
Samsung Galaxy S8 Plus 64 GB
Bedømmelse
Sony Xperia XZ1 Compact
Bedømmelse
Apple iPhone 8 Plus 64 GB
Bedømmelse
Apple iPhone 8 Plus 256 GB
Bedømmelse
Apple iPhone 8 256 GB
Bedømmelse

Konklusion

  • Alle 10 telefoner kan i forskelligt omfang opfylde dine kvalitetskrav.
  • Dog er Huawei Mate 10 Pro den absolut bedste mobil i forhold til dine angivne kvalitetskrav.

Telefonernes generelle bedømmelse bør betragtes som et vejledende sammenligningsgrundlag - Jo højere karakter, des bedre er telefonen generelt.

SAR-værdi: Måleenhed for mobilens stråling - Jo lavere SAR-værdi, des mindre mobilstråling. Videnskaben er spilttet i spørgsmålet om mobilstrålingens skadelige virkninger. For at være sikker anbefaler vi telefoner med SAR-værdier, der ligger under EU´s anbefalede maksimalgrænse. Særligt hvis det gælder telefoner til børn.
Se også: Mobiltelefoner med lave SAR-værdier.