dukaTale kundeservice: Kontakt på mobil, mail og chat

Hvordan kommer man i kontakt med dukaTale kundeservice på telefon, mail og chat? Se guide med kontaktoplysninger til dukaTale kundesupport.

dukaTale kundeservice: Kontakt på mobil, mail og chat

Hvordan kan man komme i kontakt med dukaTale kundeservice vedrørende spørgsmål til selskabets mobilabonnementer, dækning, regninger og så videre.  Telefonnummer og mail til dukaTale kundeservice + åbningstider.

For at komme i kontakt med dukaTales kundeservice kan man enten ringe eller kontakte dem på mail. Du kan ikke gå ned i en dukaTale-butik og bede om hjælp – det er en online-virksomhed først og fremmest. dukaTale har også en Facebook-side, hvor man kan skrive til dem. Det virker dog ikke som om, der ydes så stor kundesupport som sådan på Facebook-siden. Der udover kan man også følge selskabet på YouTube og LinkedIn, men de to platforme fungerer ikke til kundeservice – de bliver brugt til at informere om nyheder.

Endelig tilbyder selskabet også kundeservice via chat. Endelig har de også en hjælpeside, hvor du kan forsøge at få svar på dine spørgsmål, inden du ringer eller skriver til dem.

Herunder kan du se, hvordan du kommer i kontakt med kundeservice hos dukaTale på telefon og mail og du kan også se åbningstider for selskabets kundeservice.

Se også: Bedste priser på mobilabonnementer

 

dukaTale kundeservice – kontakt via telefon, e-mail, Facebook

Kundeservice
Tlf.: 77 34 18 18

Kundeservice åbningstider
Mandag – Fredag: 09.00-20.00
Lørdag: 09.00-15.00
Søndag: Lukket

E-mail
Du kan skrive til dukaTale på kundeservice@duka.dk.

Facebook
dukaTales Facebookside

Se også: Mobilabonnementer hos dukaTale

 

Det mener brugerne

Det er muligt at bedømme og kommentere på kundeservice hos de danske teleselskaber hos det teleselskab, man er kunde hos nu eller har været kunde hos, på teleprisguide.dk. dukaTale har dog ikke fået nok bedømmelse til at give et retvisende indblik i kvaliteten.

Er du kunde hos dukaTale, så bedøm meget gerne kvaliteten af deres kundeservice, dækning og tjenester, så andre danskere, der overveje at skifte til dukaTale, kan få en bedre vurdering af selskabets kvalitet og ikke mindst om de er blandt teleselskaberne, som kunderne synes leverer den bedste service.

Se også: Bedste tilbud på mobiltelefoner

 

Kontakt kundeservice hos dukaTale, august 2019

Guiden med kontakt til dukaTales kundeservice via telefon og mail er fra august 2019.

Se også: Guide til kundeservice hos de danske teleselskaber