Telenor kundeservice – kontakt via telefon, mail og Facebook + åbningstider

Hvordan kommer man i kontakt med Telenor kundeservice? Se kontakt til Telenor på telefon, mail og Facebook samt åbningstider.

Telenor kundeservice – kontakt via telefon, mail og Facebook + åbningstider

Telenor kundeservice – kom i kontakt med Telenor via telefon, mail og Facebook og se selskabets åbningstider. Guide til kontakt til Telenors kundeservice + åbningstider.

Da Telenor for et par år siden gik i gang med en større oprydning og mere klar profil, var fokus også på kundeservice. Det betød blandt andet, at der kom 24/7 kundeservice, gode byt-mobil-ved-reparaation forhold og meget andet.

Telenor har en række fysiske butikker rundt om i Danmark, men de fleste søger nok kontakt til Telenors kundeservice online eller på telefonen. Kundeservice hos Telenor kan kontaktes via telefon, e-mail eller via Facebook og der er også mulighed for selvbetjening på Telenors hjemmeside.

Se også: Bedste priser på mobilabonnementer

 

Telenor: Kundeservice – kontakt via telefon, e-mail, Facebook

Kundeservice og teknisk support
Tlf.: 7210 0100

Kundeservice åbningstider
Mandag-søndag: 0700-23.00

Mit Telenor
Log ind her.

E-mail:
Du kan skrive til Telenor per mail på kundeservice@telenor.dk.

Facebook:
Telenors Facebook-side

Se også: Mobilabonnementer hos Telenor

 

Telenor kundeservice – det skriver brugerne

På telepristjek.dk kan man bedømme ens teleselskab på dækning, priser, tjenester og kundeservice og når det gælder kundeservice, så scorer Telenor 6,84/10 i karakter. Det er ikke i topklasse, men en okay karakter. Der er dog meget blandet karkatergivning, der gives for kundeservice hos Telenor.

En tilfreds Telenor-kunde skriver for eksempel: “Jeg er utroligt glad for telenor både dækningsmæssigt og prismæssigt og de er utroligt flinke og hjælpsomme døgnet rundt når man ringer til dem om spørgsmål” og en anden kunde er rigtig glad for de udvidede åbningstider: “Synes det er helt fantastisk at jeg kan ringe til dem lørdag aften, fordi jeg har et spørgsmål til min regning og at det bliver løst med det samme”.

Der er dog også utilfredse røster, men de går mere på utilfredshed med måden, Telenor håndterer regninger på og ikke så meget på selve kundeservicen.

Se også: Bedste tilbud på smartphones med mobilabonnement

 

Kontakt kundeservice hos Telenor

Guiden med kontakt til Telenors kundeservice via telefon, mail, eller Facebook er fra februar 2018.

Se også: Guide til kundeservice hos de danske teleselskaber