Kundeservice hos YouSee – kontakt via telefon, mail, Facebook + åbningstider

Hvordan kommer man i kontakt med kundeservice hos YouSee? Guide med telefon, mail, chat og Facebook + åbningstider hos YouSee kundeservice.

Kundeservice hos YouSee – kontakt via telefon, mail, Facebook + åbningstider

YouSee har fysiske butikker rundt om i Danmark, hvor man kan spørge om alt mellem himmel og jord – så længe det handler om mobil, internet og tv. Det er naturligvis også muligt at kontakte kundeservice hos YouSee på telefon, mail, Facebook eller chat. Guide til kontakt, kundeservice og åbningstider hos YouSee.

YouSee tilbyder flere måder at komme i kontakt med deres kundeservice på udover at man kan gøre det direkte i en fysisk butik. Man kan komme i kontakt med kundeservice hos YouSee via telefon, e-mail og chat fra YouSees hjemmeside eller via Facebook.

Se også: Bedste priser på mobilabonnementer

 

YouSee kundeservice – kontakt via telefon, e-mail, chat og Facebook

Kundeservice og teknisk support
Tlf.: 70704040

Kundeservice åbningstider
Mandag – Torsdag: 8-17
Fredag: 8-16
Weekend og helligdage: Lukket

Teknisk support åbningstider
Mandag – Fredag: 8-20
Weekend og helligdage: 10-20

E-mail:
Du kan skrive til YouSee på mail her.

Selvbetjening
YouSee selvhjælpsside

Facebook:
YouSee Facebook-side

Se også: Mobilabonnementer hos YouSee

 

Sådan bedømmer brugerne YouSee kundeservice 

teleprisguide.dk kan man bedømme sit teleselskab på netværk og også kundeservice. YouSee scorer en karakter på 6,53/10 i bedømmelse af selskabets kundeservice, hvilket placerer YouSee i midterfeltet.

På teleprisguide.dk er det også muligt at skrive en kommentar om kvaliteten af ens teleselskab og om YouSees kundeservice kan man blandt andet læse dette:

“Yousee har klart den bedste dækning og det hurtigste netværk. Desværre lider deres kundeservice lider under, at de ikke kan holde samme høje niveau, som Yousee havde før sammenlægningen”.

En anden YouSee-kunde skriver: “Har haft youSee i mange år nu. Og der har ikke været nogle problemer med dem. Og har heller ikke haft problemer med deres support”. Du kan læse mere om bedømmelsen af kundeservice hos YouSee.

 

Kontakt kundeservice hos YouSee

Guiden med kontakt til kundeservice via telefon, mail, chat eller Facebook hos YouSee er fra februar 2018.

Se også: Guide til kundeservice hos de danske teleselskaber