Kundeservice hos Call me – kontakt via telefon, mail, Facebook + åbningstider

Kundeservice hos Call me - kontakt via telefon, mail, chat og Facebook + åbningstider. Se guide til kundeservice hos Call me.

Kundeservice hos Call me – kontakt via telefon, mail, Facebook + åbningstider

Som ren online-teleselskab har Call me ingen fysiske butikker – de har et hovedkontor i København, hvor man sikkert gerne må stikke hovedet ind og sige hej, men kontakt til kundeservie skal ske online og der er flere muligheder for dialog med kundeservice hos Call me. Guide til kundeservice og åbningstider hos Call me.

Call me tilbyder helt i tidens rette ånd mulighed for at kontakte kundeservice på flere måder og det kan ske via telefon, e-mail, chat på hjemmesiden eller på Facebook. Derudover er der også adgang til en selvhjælpsside på Call mes  hjemmeside under fanen Selvbetjening.

Se også: Bedste priser på mobilabonnementer

 

Call me: Kundeservice – telefon, e-mail, Facebook

 

Kundeservice og teknisk support 
Tlf.: 43669090

Hjælp til køb i webshop
Tlf.: 43669266

E-mail:
Du kan skrive til Call me via en online-formular på selskabets hjemmeside, som du finder her.

Facebook:
Call mes Facebook-side

Kundeservice åbningstider

Mandag: 9-16
Tirsdag: 9-16
Onsdag: 9-12
Torsdag: 9-16
Fredag: 9-15
Weekend og helligdage: Lukket

Se også: Mobilabonnementer hos Call me

 

Ros for god kundeservice

teleprisguide.dk kan danskerne anmelde kvaliteten af deres teleselskab, både på netværk og kundeservice og netop på kundeservie og kundetilfredshed scorer Call me en rigtig høj karakter med 8,05/10. På teleprisguide.dk kan man også skrive en kommentar omkring de enkelte teleselskaber, og en bruger skriver for eksempel dette om Call mes kundeservice:

“De har en kundeservice der naturligvis ikke ved alt mellem himmel og jord, men hver medarbejder gør sit bedste for at svare på spørgsmål, og undersøge ting helt til bunds. De er meget dedikerede føler jeg.  Jeg har været kunde i mange år, og bliver hos dem”.

En anden kunde hos Call me skriver: “Har haft call me næsten altid, og kan kun sige at de har en super kundeservice og man få hurtigt svar på indsendt mail. Call me har god service /svare hurtigt og finder altid gode tilbud til en, så derfor vil jeg anbefale dem til andre”.

Kontakt kundeservice hos Call me

Guiden med kontakt til kundeservice via telefon, mail, chat eller Facebook hos Call me er fra februar 2018.

 

Se også: Guide til kundeservice hos de danske teleselskaber