Kundeservice hos CBB Mobil – kontakt via telefon, mail, Facebook + åbningstider

Kundeservice hos CBB Mobil - kontakt via telefon, mail, chat og Facebook + åbningstider. Sådan kommer du i kontakt med kundeservice hos CBB Mobil.

Kundeservice hos CBB Mobil – kontakt via telefon, mail, Facebook + åbningstider

CBB Mobil er et selskab uden fysisk butikker og al kontakt til deres kundeservice skal ske over nettet via telefon, mail, Facebook eller chat. Guide til kundeservice og åbningstider hos CBB Mobil.

CBB Mobil tilbyder flere måder at komme i kontakt med deres kundeservice på – det kan blot ikke ske i en fysisk butik. Kundeservice hos CBB Mobil kan kontaktes via telefon, e-mail, chat fra selskabets hjemmeside eller via Facebook. Endelig er der også en række mulighed for selvbetjening via en selvhjælpsside på Mit CBB.

Se også: Bedste priser på mobilabonnementer

 

CBB Mobil: Kundeservice – kontakt via telefon, e-mail, Facebook

Kundeservice og teknisk support
Tlf.: 50505050

E-mail:
Du kan skrive til CBB Mobil på en online-formular på selskabets hjemmeside, som du finder her.

Facebook:
CBB Mobils Facebook-side

Kundeservice åbningstider
Mandag-fredag: 08.30-16.00
Weekend: 10-21

Kundeservice chatåbningstider:
Mandag – Fredag: 8.30-21
Weekend: 10-21

Se også: Mobilabonnementer hos CBB Mobil

God kundeservice – det skriver brugerne

teleprisguide.dk har hundredvis af danskere bedømt deres teleselskab og det gælder også CBB Mobil. Den højeste score, man kan give sit teleselskab er 10/10 og når det gælder kundeservice, så scorer CBB Mobil 7,66/10 i karakter. Det er ikke den bedste score, men absolut i den gode halvdel.

På teleprisguide.dk kan man også skrive en kommentar om ens teleselskab, og en bruger skriver for eksempel dette om CBB Mobils kundeservice:

“De har altid været dem, der har gode og lave priser samt super hurtig og dygtig service, derfor jeg har været kunde hos dem i så mange år. Jeg vil helt sikkert anbefale dem. :)”

En anden kunde skriver: “CBB er et selskab hvor man som kunde føler sig sat i centrum. Der hersker overskuelige abonnementer og god dækning . Deruden er der venlige og løsningsorienterede mennesker i den anden ende, når man vælger at ringe til deres kundeservice, hvilket bestemt ikke er alle selskaber forundt.

Kontakt kundeservice hos CBB Mobil

Guiden med kontakt til kundeservice via telefon, mail, chat eller Facebook hos CBB Mobil er fra februar 2018.

Se også: Guide til kundeservice hos de danske teleselskaber