Er 3 billigst for dig?

I tabellen nedenfor kan du sammenligne aktuelle priser ved 3 og finde mobilpakken, med den mest optimale kombination af; Tale, Data, SMS/mms.
Hvis du er i tvivl om 3 Mobil har den billigste mobilpakke for dig – om 3 også er billigst til udlandet – kan du sammenligne priserne ved 3 med priserne i alle danske selskaber og finde det billigste mobilabonnement for dig.

Tabellen viser samtlige mobilpakker inklusiv kombinationer af tillægstjenester fx. ekstra Data og priser til udlandet som tilbydes af 3. Du bør som hovedregel altid vælge et tilbud, der passer til dit faktuelle mobilforbrug. Er du i tvivl om dit faktiske mobilforbrug kan du downloade MobilKunden.dk App (Android), som automatisk måler dit faktiske forbrug (Danmark og Udland) og anbefaler den billigste mobilpakke blandt samtlige teleselskaber på markedet.

 

Sådan vælger du det mest optimale tilbud fra 3

a) Hvis du vælger en mobilpakke, der er for lille risikerer du at betale overpris for mobilforbrug, der overskrider mobilpakkens indhold.
b) Hvis du vælger en mobilpakke, der er for stor vil du garanteret ende med, at betale unødvendigt meget for mobilforbrug du aldrig bruger.
c) Du bør vælge en mobilpakke, der er en smule større (10 til 20 procent større) end dit faktiske mobilforbrug – Derved sikrer du dig den billigste mobilregning.

 

Få gratis telefonrådgivning

Tal med en neutral ekspert, der kan hjælpe dig!Er du i tvivl om hvilket teleselskab, der har det bedste tilbud for dig, så kontakt os endelig (Hverdage fra 09:00 til 15:00)

Ring 61 77 36 00

 

Se også:
Prissammenligning 10 mest populære mobiltelefoner | Priser på iPhones | Priser på Samsung telefoner | Priser på HTC