Mobilabonnement vi anbefaler til børn

Børn har helt særlige behov og det gælder også for mobilabonnement og mobiltelefoner. Som forældre ønsker vi at beskytte, vejlede og se vores børn vokse med opgaverne, men mange børn får i dag mobiltelefoner i meget tidlig alder og det er ikke altid sikkert, at børnene forstår mobiltelefonernes faldgruber – F.eks at APPs kan koste mange penge, at mange internetsider kan være skadelige og Facebook og Instagram kan koste dyrt i udlandet.

Vi tjekker løbende samtlige mobilselskaber, nærlæser deres vilkår og studerer deres priser på mobilabonnement. Kun 6 ud af 40 teleselskaber interesserer sig for børnenes mobilbrug og faktiske behov. Nicolas Fredriksen, Stifter af TelePrisTjek.dk

Se også: Bedste mobilabonnement til hele familien

6 ud af 40 mobilselskaber har børnevenlige mobilabonnement

Fælles for de seks mobilselskaber er, at de tilbyder mobilabonnement og vilkår der tilgodeser; Børnenes sikkerhed (Bl.a på nettet, ift. køb af APPs og ifb. med forsikring af ødelagte telefoner), forældrenes forbrugsoversigt, kontrolmuligheder og betaling af børnenes mobilforbrug – Tabellen nedenfor viser hvilke mobilabonnement der opfylder børnenes behov bedst.

De bedste teleselskaber til børn

OK Mobil, Telmore, Call me, Oister, Greentel, 3 og CBB tilbyder som de eneste teleselskaber på markedet – gode nok – mobilabonnement, vilkår og priser, der er relevante for børn og deres forældre. Tjek teleselskabernes hjemmesider for mere information.

Tabellen nedenfor viser mobilabonnement fra de seks anbefalede mobilselskaber de anbefalede mobilabonnement velegnede til børn, er rangeret efter pris. Du bør vælge et mobilabonnement, der passer til dit barns faktiske mobilforbrug eller til det forbrug du selv ønsker at fastsætte for dit barn.

NB! Tabellen viser samtlige mobilpakker og variationer med tillægspakker blandt “børnevenlige” selskaber. Informationer om evt. tillægspakker finder du på teleselskabernes hjemmesider. Bemærk også: Prissammenligningen inkluderer ikke oplysninger om evt; oprettelses- og betalingsgebyrer da disse kan variere meget fra dag-til-dag og fra betalingskort-til-betalingskort. Oplysninger om sådanne gebyrer finder du på teleselskabernes hjemmesider.