bedste kundeservice

Mobilselskaber med den bedste service

Der var engang, hvor virksomheder godt kunne tåle at have en nærmest ringe kundeservice, men den går ikke længere i disse digitale tider med sociale medier og en mobil lige ved hånden. Det har aldrig været lettere og hurtigere at komme af med et raserianfald, hvis man har oplevet noget dårligt. Det gælder i høj grad også ved oplevelser med dårlig kundeservice. Ve den virksomhed, der gør en kunde eller potentiel kunde sur – så kan pressechefen godt gøre sig klar til at køre det store beredskab i stilling for at drosle shitstormen ned.

Det ved mobilselskaberne naturligvis godt og derfor har de optimeret deres hjemmesider til at blive endnu lettere at bruge i hverdagen for kunderne. Det er også muligt at komme i kontakt med kundeservice på flere måder: Telefon, mail, sociale medier og chat.

På teleprisguide.dk kan danskerne løbende vurdere graden af den service, de danske mobilselskaber tilbyder danskerne og det har omkring 2.800 danskere gjort. Herunder kan du se top 10 guide teleselskaber med den bedste service til kunderne.

Teleselskaber med bedste service

#1 Greentel med score på 7,90 / 10
#2 Telmore med score på 7,75 / 10
#3 Call me med score på 7,69 / 10
#4 CBB Mobil med score på 7,08 / 10
#5 Fullrate med score på 7,23 / 10
#6 Telia med score på 6,40 / 10
#7 Oister med score på 6,22 / 10
#8 3 med score på 5,97 / 10
#9 Telenor med score på 5,95 / 10
#10 YouSee med score på 5,94 / 10

Du kan se bedømmelse af danskernes kundetilfredshed med de danske teleselskaber på teleprisguide.dk. Her finder du også kommentarer om de enkelte teleselskaber fra kunder, der enten har ris eller ros -  eller begge dele – til teleselskaberne.

Det er vigtigt, at man læserne kommentarerne, som de danske mobilkunder har til teleselskaberne. Nogle kunder kan være ekstra følsomme på nogle punkter, som du måske ikke synes bør fylde meget i bedømmelsen. Derfor får du et mere retvisende billede af selskabets service i forhold til dit behov, hvis du læser begrundelserne for den givne karakter.

 

Kontakt til kundeservice hos teleselskaberne

Har du behov for at kontakte dit teleselskab, så kan du finde en samlet oversigt herunder – her finder du kontakt via telefon, mail, chat og Facebook.

Se også: Mobilselskaberne med størst kundetilfredshed

 

Bedste service hos de danske mobilselskaber, april 2020

Guiden til mobilselskaber med den bedste service i følge de danske telekunder er fra april 2020. I top 10 guiden finder vi teleselskaberne TelmoreGreentelCall meCBB MobilFullrateTeliaTelenorOister3 og YouSee.

Se også: Nyheder om de danske teleselskaber

Der er lukket for kommentarer.