Teleselskaber som kunderne er mest tilfredse med

Høj kundetilfredshed er noget, der skal arbejdes målrettet og troværdigt på at opbygge - top ti liste over teleselskaber kunderne er mest tilfredse med.

Teleselskaber som kunderne er mest tilfredse med

Høj kundetilfredshed er guld værd for teleselskaberne. Tilfredse kunder giver nemlig den fordel, at teleselskaberne ikke behøver frygte kundeflugt i helt samme grad, som hvis de har utilfredse kunder. Det betyder videre grobund for et fornuftigt regnskab og en sund virksomhed uden at skulle halse efter at få nye kunder i hus.

Spørgsmålet er så, hvilket mobilselskab der er bedst, når det gælder kundetilfredshed? Her på telepristjek.dk og vores søstersite teleprisguide.dk kan man angive, hvor tilfreds man er med sit teleselskab, når det gælder netværk, kundeservice, priser og eventuelle fordele.

Tæt på 4.000 danskere har svaret og derfor får du et godt og retvisende billede af, hvilke teleselskaber det er værd at blive kunde hos, hvis man går op i at den samlede pakke skal være bedst muligt.

Teleselskaber som kunderne er mest tilfredse med?

#1 Telmore med score på 8,03 / 10
#2 dukaTale med score på 7,90 / 10
#3 Greentel med score på 7,82 / 10
#4 CBB Mobil med score på 7,71 / 10
#5 OK Mobil med score på 7,70 / 10
#6 Call me med score på 7,69 / 10
#7 Oister med score på 7,06 / 10
#8 Telia med score på 6,68 / 10
#9 3 med score på 6,57 / 10
#10 Telenor med score på 6,41 / 10

Bedøm mobildækning og skriv også kommentarer om dit teleselskab

Næsten 4.000 danske mobilbrugere har bedømt deres teleselskab på dækning, netværk, kundeservice og ydelser på telepristjek.dk og teleprisguide.dk.

Du kan give din dom over mobildækningen hos dit teleselskab her:

På teleprisguide.dk kan du også skrive en kommentar til at uddybe din bedømmelse af dit teleselskab. På den måde kan andre bedre  vurdere, hvilket selskab de skal vælge næste gang. Måske du vægter nogle ting højere end andre mobilbrugere.

Kontakt kundeservice hos dit teleselskab

Har du behov for at komme i kontakt med kundeservice hos de danske teleselskaber, så er der flere måder at gøre det på. Telefon, mail, chat på hjemmesiden og Facebook tilbyder de fleste teleselskaber. Har du behov for at kontakte dit teleselskab, så kan du finde en samlet oversigt herunder – her finder du kundeservicekontakt via telefon, mail, chat og Facebook.

Se også: Teleselskaberne med størst kundetilfredshed

Teleselskaber kunderne er mest tilfredse med, marts 2021

Guiden til teleselskaber med den højeste kundetilfredshed er fra marts 2021. I top 10 guiden finder vi teleselskaberne TelmoreGreentelCall meCBB Mobil, dukaTaleTeliaTelenorOister3 og OK Mobil.

Se også: Nyheder om de danske teleselskaber