Spar energi med disse Smart Home-produkter

Med et Smart Home kan det blive lettere at spare på strøm og varme. Se hvilke smarte produkter, der hjælper dig med at spare på energien.

Spar energi med disse Smart Home-produkter

Det smarte hjem kan ikke kun gøre vores liv lidt lettere, det kan også hjælpe os med at spare på både el og varme. I denne artikel har vi samlet nogle af de produkter til Smart Home, som kan spare på energien.

Spar på varme- og elregningen med Smart Home

Smart hjemmet kan gøre mange ting for os. Først og fremmest kan det gøre vores travle liv lidt mindre travle, og også lidt mere behagelige.

I dag er et smart home let at komme i gang med, og bestemt ikke noget man skal være bange for at kaste sig ud i. Man skal blot vælge en platform, hvori man styrer enhederne. Her er der flere, men de mest udbredte er Google Home, Apple HomeKit og Samsung SmartThings.

Der er masser af gode produkter til smart hjemmet. Nogle af dem vi sætter mest pris på er nedenstående. Med automatik styres lys, varme og mange andre ting i hjemmet. Her kan man lave tidsplaner for, hvornår der skal være tændt for varmen og produkter på standby (for eksempel TV), hvornår opvaskemaskine og vaskemaskine skal køre samt automatisk slukke for lyset, når vi ikke er i rummet og meget mere.

Herunder tager vi et kig på udvalgte produkter til smart hjemmet, der kan spare på energien i hjemmet eller på kontoret.

Se også: Test af smart home-udstyr

Smart Plug

Smart plugs er ret simple, men nok et af de bedste produkter til smart hjemmet. Smart plug er en stikkontakt, der er forbundet til Wi-Fi og internet samt dit smart home. Her kan man tilslutte mange forskellige ting i hjemmet og gøre dem smarte, hvor man kan planlægge tænd/sluk-perioder, styre med en smart home-platform og se informationer som fx strømforbrug. Derudover er smart plugs ikke ret dyre.

Se de bedste smart plugs

Varmepumpestyring

Opvarmning er hjemmet er blevet dyrere, og priserne ser kun ud til at blive endnu højere. Derfor kan det være en god ide at gøre opvarmningen smart, så der kun er tændt for varmen, når der er brug for det. Har du en varmepumpe kan vi anbefale at gøre den smart.

Se de bedste smart-termostater til varmepumper

Smarte termostater

Ligesom med varmepumpen kan også radiatoren i hjemmet gøres smart. Dette kan man gøre med smarte termostater, som er både brugervenlige og en stor hjælp i hverdagen.

Se de bedste smarte termostater

Smart belysning

Det nok mest populære produkt til Smart Home er lyspærer, lamper og LED bånd. Her er der tale om energibesparende LED-pærer, som let kan styres via et smart hjem eller med automatisering.

Se de bedste smarte pærer

Bevægelsessensorer

I tillæg til smarte lyspærer og lamper er bevægelsessensorer et godt valg. På den måde kan man sørge for, at lyset kun er tændt, når der er nogle i rummet.

Se de bedste smarte bevægelsessensorer

Smarte hvidevarer

En større investering er smarte hvidevarer, som opvaskemaskine, køleskab, vaskemaskine, tørretumbler og mere. Med smarte hvidevarer bliver det lettere at planlægge brugen af dem, når strømmen er billigst.

Se laveste priser på smarte hvidevarer