De bedste smarte bevægelsessensorer

En bevægelsesensor er en god tilføjelse til et smart home. Læs hvad en smart bevægelsessensor kan og få et overblik over de bedste på markedet.

De bedste smarte bevægelsessensorer

Der findes et utal af produkter, som man kan udstyre det smarte hjem med, men ikke alle er lige gode. Et af de smarteste og mest anbefalede smart home produkter er en bevægelsessensor, der giver en virkelig god funktionalitet. Her kan du læse mere om, hvad en smart bevægelsessensor kan samt hvilke der er de bedste på markedet.

Hvad er/kan en smart bevægelsessensor?

En smart bevægelsessensor er en lille enhed, der kan forbindes til et smart hjem, herunder forskellige platforme (Google Home, Apple HomeKit, Samsung SmartThings, Amazon Alexa og flere). Når en bevægelsessensor bliver opkoblet giver det nogle ganske smarte funktioner.

En bevægelsessensor vil kunne bruges indendørs og udendørs, hvor den kan registrere bevægelse og derved aktivere en funktion, såsom tænding af lys, starte musik, låse en dør op og meget andet – kun fantasien sætter grænser.

De bedste smarte sensorer til bevægelse

Nu ved du lidt mere om, hvad en smart bevægelsessensor kan, og er muligvis blevet fristet til at købe en. Nedenfor har vi fundet et udvalg af de bedste smarte bevægelsessensorer på markedet, hvor vi samtidig oplyser laveste priser på dem.

Philips Hue Bevægelsessensor

Ikke den billigste bevægelsessensor, men bestemt en af de bedste og mest brugervenlige. Sensoren har IP42-certificering,  en rækkevidde på op til 5 meter og har en synsvinkel på 100 grader. Kræver Philips Hue hub. Pris set fra 240 kroner.

Se aktuelle pris på Philips Hue Bevægelsessensor

Aqara Motion Sensor

En billigere bevægelsessensor med let montering. Kan sende notifikationer til mobiltelefon, har en 170 grader synsvinkel. Kræver Aqara hub. Pris set fra 122 kroner.

Se aktuelle pris på Aqara Motion Sensor

Eufy Motion Sensor

En højkvalitets bevægelsessensor, der har en rækkevidde på op til 9 meter og har en synsvinkel på 100 grader. Bevægelsessensoren registrerer både menneskers og kæledyrs bevægelser. Du kan programmere sensorerne til at sende en alarm til din EUFY SECURITY-app, når nogen passerer sensoren, mens du er væk. Kræver EUFY HOME BASE. Pris set fra 240 kroner.

Se aktuelle pris på Eufy Motion Sensor

Wiz Motion Sensor

En bevægelsessensor, der er både billig, smart og let at bruge. Den har en rækkevidde på op til 3 meter og har en synsvinkel på 120 grader. Kræver ikke en hub/base. Pris set fra 121 kroner.

Se aktuelle pris på Wiz Motion Sensor

Samsung SmartThings bevægelsessensor

En bevægelsessensor fra Samsung, der har en rækkevidde på op til 5 meter og har en synsvinkel på 120 grader. Den har simpel montering og understøtter de fleste smart home platforme. Pris set fra 220 kroner.

Se aktuelle pris på Samsung SmartThings bevægelsessensor

Der er forskel på hvad de kan

Herover er et overblik over nogle af de bedste bevægelsessensore på markedet til smart home lige nu. De er alle forskellige med unikke funktioner, apps og ikke mindst platforme de understøtte. Vi anbefaler, at du sætter dig ind i hvad den skal kunne og hvilken platform du benytter, inden du køber en af disse.

Se også: Test af udstyr til smart home