De tre bedste smart pærer – se billigste priser

Vil du også gerne have smart lys i hjemmet? Vi har samlet et overblik over de bedste smart pærer på markedet - inklusiv de billigste priser på dem.

De tre bedste smart pærer – se billigste priser

Et af de bedste, mest simple og anbefalede produkter til et smart home er smarte pærer. Overvejer du at udstyre hjemmet med smart lys, så ved du sikkert også nu, at der findes et stort udvalg på markedet. I denne artikel guider vi dig på vej, så du får fingrene i de bedste smart pærer til den billigste pris.

Der findes et utal af at produkter, som man kan få i smarte og forbundne udgaver til et smart home. Men der er ingen, der giver så god mening og samtidig er så gode at starte med, som de smarte pærer. Der findes smarte LED pærer og lamper i mange størrelser og former. Den mest simple måde at komme i gang på er, at udskifte de gamle lamper med smart pærer. Med en app, eller tilslutning til et smart home-platform som Google Home, kan man styre lamper og indstille rutiner og meget mere. Der er dog stor forskel på både kvalitet og pris, når de gælder de smarte pærer. Herunder er de tre mærker at smart pærer, som vi vil anbefale og mener er bedst.

Se også: Find billige priser på gadgets

Bedste smarte pærer til smart home

Philips Hue

Det mest kendte mærke inden for smarte pærer er Philips Hue. Her betaler man ofte en lidt højere pris, men kvaliteten er i top.

Philips Hue har smart pærer i E27, E14, GU10, startsæt og mange andre forskellige lamper og lys.

Se billigste pris på Philips Hue smart pærer

TP-Link

TP-Link har et mindre udvalg af smart pærer, men kvaliteten er høj og prisen er rimeligt lav. Vil du have meget for dine penge er TP-Link er godt valg. De har høj lysstyrke, har forskellige integrationer og lang levetid.

Udvalget hos TP-Link er mindre. Her finder man fx en E27 pære i hvid eller flerfarvet.

Billigste pris på TP-link smart pære E27 hvid

Billigste pris på TP-link smart pære E27 flerfarvet

LIFX

LIFX er ikke det mest kendte mærke at smart pærer i Danmark endnu, men de har et stort udvalg og kvaliteten er helt i top.

Hos LIFX finder man både E27, E14, GU10, lightstrips og meget mere.

Se billigste priser på LIFX smarte pærer

Tænk over hvordan de skal integreres

Inden du vælger smarte pærer, og andet udstyr til smart hjemmet, så tænk over selve integrationen. Hvilken slags produkter ønsker du, hvor skal det placeres, hvilken platform skal benyttes og hvordan ønsker du at styre enhederne. Der er mange ting der skal overvejes og vi anbefaler, at man laver en plan for det. Er der derimod bare smarte pærer og lamper du ønsker i dit hjem, så er det ganske let og lige til – ingen grund til at lave en plan for dette.

Se også: Test af udstyr til smart home