Hvilke mobilabonnementer kan bruges i Spanien?

Hvilke mobilabonnementer kan man bruge og ringe, sms'e og gå på nettet med i Spanien? Se stor guide til en mere tryg rejse til landet.

Hvilke mobilabonnementer kan bruges i Spanien?

Hvilke mobilabonnementer kan bruges i Spanien? Det gør man klogt i at vide, inden man drager syd på på ferie her i 2021, så man kan ringe og gå på nettet med mobilen.

Spanien er det absolut mest populære rejsemål blandt danske turister og er faktisk også det anden mest besøgte land i verden overhovedet – turister elsker åbenbart bare Spanien. Det er der selvfølgelig også masser af grunde. Spanien er et skønt land med masser af sol og strand, rigt kulturliv, dejlig mad og vin og spændende natur – de har ganske enkelt hele pakken, der gør det interessant altid at have landet som rejsemål.

COVID-19 i Spanien

Spanien blev derfor også ekstremt hårdt ramt rent økonomisk, da verden lukkede ned på grund af COVID-19. Tæt på 80.000 spaniere har mistet livet til COVID-19. I følge worldometers.info dør der for tiden dagligt mellem 30-100 af COVID-19 i Spanien. Siden starten af februar har antallet af smittede dog været stærkt nedadgående fra tæt på 800.000 dagligt smittede til i dag omkring 170.000 smittede.

Spanien har da også åbnet op igen for indrejse for turister. Fra 15. maj kunne danskere rejse ind i Spanien uden at skulle i karantæne, hvis de er vaccineret eller har en negativ test, der er maksimalt 72 timer gammel.

Se også: Hvordan bruger man trygt sin mobil i udlandet?

Vigtigt at kunne bruge mobilen

Fordi der trods alt stadig er en betydelig større risiko for at blive smittet med COVID-19 i et land som Spanien sammenlignet med Danmark, så er det vigtigt at kunne orientere sig online og at kunne ringe, når man rejser i landet. Har man mistanke om smitte, sker der en særlig udvikling i landet på området og så videre, så skal man helst kunne reagere lynhurtigt på det. Derfor er det vigtigere end nogensinde at have et mobilabonnement, man kan benytte i udlandet.

Hvor mange danskere, der har et abonnement, der kun kan bruges i Danmark, er der ingen officielle tal for. For et par år siden viste undersøgelse dog, at 23 procent af danskerne ikke aner, hvilken type abonnement de har. Derfor bør du tjekke og sikre dig, at du har et mobilabonnement, du kan bruge i udlandet, inden du rejser til for eksempel Spanien.

Herunder kan du se en række af de selskaber, der tilbyder brug af mobilabonnement i Spanien.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Roaming: Brug mobilen i Spanien

#1 CBB Mobil

CBB  har priser på mobilabonnementer, der kan bruges i udlandet og også Spanien, fra 99 kroner om måneden. Man kan få fra 8-13 GB data til brug i EU samt masser af tale.

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

#2 dukaTale

dukaTale tilbyder fri roaming i alle sine abonnementer i EU. De tilbyder abonnementer med dataroaming fra 5 til 50 GB fra 59 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos dukaTale

#3 Oister

Oister tilbyder roaming i alle selskabets mobilpakker. De tilbyder mobilabonnmenter med dataroaming fra 2 GB til 12 GB om måneden. Priserne starter fra 49 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#4 Greentel

Greentels udlandsabonnementer starter fra 48 kroner om måneden og antallet af GB data, der kan bruges i udlandet, starter fra 2 GB og går op til 10 GB om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Greentel

#5 Eesy

Eesy har priser fra 99 kroner og den mindste mængde data, man får til brug i EU, er 10 GB data og man kan få op til 20 GB.

Se aktuelle tilbud hos Eesy

#6 Teleselskabet 3

Teleselskabet 3 tilbyder roaming i flest lande, nemlig hele 72 lande og Spanien er naturligvis med på listen. Skal man have abonnement med roaming inkluderet, koster det fra 140 kroner om måneden og man får 20 eller 25 GB data, der kan bruges i udlandet.

Se aktuelle tilbud hos 3

#7 YouSee

Alle YouSees abonnementer kan bruges i Spanien. Priserne starter fra 69 kroner og man kan få fra 3 til 20 GB data til brug i udlandet som YouSee kunde.

Se aktuelle tilbud hos YouSee

#8 Telenor

Telenor tilbyder fra 10 til 20 GB data om måneden, der kan bruges i Spanien og EU i det hele taget – faktisk i 55 lande i alt, så også nogle lande uden for EU. Priserne starter fra 99 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

#9 Telmore

Telmore er det teleselskab i Danmark, der tilbyder mest data til brug i udlandet / EU. Man kan få fra 13 GB data til hele 44 GB data om måneden. Priserne starter fra 149 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

#9 OK Mobil

OK Mobil tilbyder roaming-abonnementer med 8 til 15 GB data til brug på rejsen til Spanien. Priserne starter fra 99 kroner.

Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#10 Hallo Mobil

Hallo har fire mobilabonnementer og de kan alle bruges i udlandet – også i Spanien. Priserne starter fra 79 kroner om måneden og man får fra 6 GB data til brug uden for Danmar.

Se aktuelle tilbud hos Hallo Mobil

#11 Telia

Telia har et abonnement rettet mod børn med 3 GB data til brug i EU. Derudover har de en række andre udlandsabonnementer, hvor af de to kan bruges i EU, Tyrkiet, USA og Thailand. Telias abonnementer starter fra 79 kroner om måneden og inkluderer fra 3 til 22 GB data om måneden til brug i udlandet.

Ingen aftale om trafik

#12 Call Me

Call me har roaming-abonnementer med 10 eller 15 GB data til brug i udlandet. Priserne starter fra 99 kroner om måneden.

Ingen aftale om trafik

Mobilabonnementer du kan bruge i populære ferielande

Spanien er det klart mest populære land at rejse til på ferie, men der er også andre europæiske lande, der tiltrækker danskerne, når de skal på ferie.

Vi har også lavet udførlige guides til mobiltelefoni i Italien, Grækenland og Tyskland.

Se også: Prisguides til mobilabonnementer der kan bruges i udlandet