Brug mobilen i Tyskland? Se abonnementer du kan bruge

Hvilke mobilabonnementer kan man bruge i Tyskland? Se stor guide til løsningerne til tryg ferie og ophold i nabolandet.

Brug mobilen i Tyskland? Se abonnementer du kan bruge

Et af danskernes foretrukne rejsedestinationer er Tyskland – for at få den bedste og mest trygge ferie i landet, skal man kunne bruge sin mobil til at ringe, sms og gå på nettet. Mobilabonnementer du kan bruge i Tyskland.

Tyskland er måske for nogle lidt overraskende et mere populært land at rejse til end Italien og Grækenland, hvis man har et dansk pas. På den anden side er det jo vores naboland og meget let at komme til. Med billigere øl, sodavand, slik og curry wurst er der da også mange grunde til at tage et smut over den dansk / tyske grænse, når man tager på ferie. Nå ja, Tyskland er da også et lande med et hav af kulturelle oplevelser, flot natur og meget andet.

Er det sikkert at rejse til Tyskland?

Udenrigsministeriet har givet grønt lys til at rejse til Slesvig-Holsten, mens det i skrivende stund rådes til at undgå andre regioner i landet på grund af høj COVID-19-smitte. Formentlig bliver der åbnet mere op for indrejse i landet i løbet af juni og så er det jo godt at være klar med et mobilabonnement, der kan bruges i Tyskland.

Rejser du til Slesvig-Holsten nu og er der i mere end 24 timer, skal du som rejsende være opmærksom på, at der er krav om negativ test og indsendelse af dokumentation for denne test til de tyske myndigheder i forbindelse med indrejsen. Den slags skal man sikkert også være indstillet på at skulle levere, hvis / når der åbnes mere op.

Uanset hvad, så er det i hvert fald på sin plads at være forberedt med et mobilabonnement, der kan bruges i Tyskland. Alle danske teleselskaber tilbyder roaming i Tyskland, så man kan tale, sms’e, mms’e og gå på nettet med sin mobil.

Herunder kan du se en stor oversigt til teleselskaber, der tilbyder roaming i Tyskland.

Mobilabonnementer du kan bruge i Tyskland

1 CBB Mobil

Flere af CBB’s mobilabonnementer kan bruges i Tyskland. Priserne starter fra 99 kroner om måneden. Man kan få fra 8-13 GB data til brug Tyskland samt masser af tale og fri sms & mms. De har dog også en del abonnementer, der kun kan bruges i Danmark, så det skal man være opmærksom på.

S e aktuelle tilbud hos CBB Mobil

#2 dukaTale

dukaTale går all in på roaming i EU og dermed også Tyskland. Al tale, sms, mms og data inkluderet i de enkelte abonnementer kan nemlig bruges helt frit i EU og Tyskland. Det betyder, at man kan få op til 50 GB data til brug i Tyskland uden at man skal betale ekstra. Priserne starter fra 59 kroner.

Se aktuelle tilbud hos dukaTale

#3 Oister

Oister inkluderer roaming i alle selskabets mobilabonnementer med 2 GB til 12 GB om måneden. Priserne starter fra 49 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#4 Greentel

Greentels udlandsabonnementer starter fra 48 kroner om måneden og antallet af GB data, der kan bruges i udlandet, starter fra 2 GB og går op til 10 GB om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Greentel

#5 Eesy

Eesy holder det simpelt: Alle deres abonnementer kan bruges i EU. Prisen er fra 99 kroner om måneden med 10 GB EU-data og op til 20 GB. og man kan få op til 20 GB.

Se aktuelle tilbud hos Eesy

#6 Teleselskabet 3

Teleselskabet 3 har roamingaftaler i 72 lande og Tyskland har været med fra start. Priserne på selskabets roaming-abonnementer starter fra 140 kroner om måneden og man får 20 eller 25 GB data, der kan bruges i udlandet.

Se aktuelle tilbud hos 3

#7 YouSee

YouSee tilbyder kun abonnementer med roaming inkluderet. Det er til at finde ud af… Priserne starter fra 69 kroner og man kan få fra 3 til 20 GB data til brug i udlandet som YouSee kunde.

Se aktuelle tilbud hos YouSee

#8 Telenor

Også Telenor holder det simpelt med roaming i alle abonnementer. 10 til 20 GB data om måneden til brug i EU med priser, der starter fra 99 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

#9 Telmore

Telmore tilbyder roaming i alle selskabets abonnementer og man kan få fra 13 GB data til 44 GB data om måneden. Priserne starter fra 149 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

#10 OK Mobil

OK Mobil tilbyder roaming-abonnementer med 8 til 15 GB data til brug på rejsen til Tyskland. Priserne starter fra 99 kroner.

Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#11 Hallo Mobil

Hallo har priser fra 79 kroner om måneden og man får fra 6 GB data til brug i Tyskland – samt tale og sms/mms.

Se aktuelle tilbud hos Hallo Mobil

#12 Telia

Telia har abonnementer fra 79 kroner om måneden og data-roaming fra 3-20 GB data om måneden.

Ingen aftale om trafik

#13 Call Me

Call me har roaming-abonnementer med 10 eller 15 GB data til brug i udlandet. Priserne starter fra 99 kroner om måneden.

Ingen aftale om trafik

Mobilabonnementer du kan bruge i populære ferielande

Tyskland er som sagt et populært land at rejse til, når vi danskere drager på ferie, men det er trods alt lidt varmere og mere solrigt længere syd på.

Vi har derfor også lavet udførlige guides til mobiltelefoni i Spanien, Grækenland og Italien.