Hvilke mobilabonnementer kan bruges i Italien?

Hvilke mobilabonnementer kan bruges i Italien, en af danskernes favoritferiedestinationer? Se vores store guide, så du er klar til ferien.

Hvilke mobilabonnementer kan bruges i Italien?

I vores serie med fokus på mobilabonnementer , der kan bruges på nogle af de mest populære rejsedestinationer, er turen kommet til Italien.

Italien er en af danskernes absolutte favoritter, når vi taler lande, vi ønsker at holde ferie i. Det er der naturligvis flere gode grunde til. Vejret er skønt, der er masser af strande, kulturen er unik, maden skøn og vinen af høj klasse. Italien var blandt de hårdest ramme lande, da COVID-19 for alvor satte ind i foråret 2020. Over 125.000 italienere har mistet livet til coronavirusset.

Kan man rejse til Italien?

I skrivende stund opstår der mellem 4.000-5.000 nye smittetilfælde om dagen, mens antallet af coronarelaterede dødsfald ligger mellem 120-170 om dagen. Det er altså ikke helt risikofrit at rejse til Italien lige nu, men det er muligt at rejse til visse regioner i Italien og der ventes at blive lukket mere op i løbet af juni.

I takt med at vi bruger vores telefon til mere og mere, har det også været et krav fra mobilbrugerne at kunne bruge mobilen næsten helt frit som var man i Danmark. Ingen restriktioner på tale, sms og data, tak!

Alle teleselskaber tilbyder mobilabonnementer med roaming i EU. Det indebærer typisk, at man kan bruge al tale og sms i EU og en vis mængde data. Datamængden, der kan bruges i andre EU-lande, bliver faktisk større år for år. Herunder kan du se en oversigt til teleselskaber, der tilbyder mobilabonnementer med roaming.

Roaming: Brug mobilen i Italien

#1 CBB Mobil

CBB  har priser på mobilabonnementer, der kan bruges i EU. Det gælder naturligvis også i Italien. Priserne starter fra 99 kroner om måneden. Man kan få fra 8-13 GB data til brug i EU samt masser af tale.

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

#2 dukaTale

dukaTale tilbyder fri roaming i alle sine abonnementer i EU. De tilbyder abonnementer med dataroaming fra 5 til 50 GB fra 59 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos dukaTale

#3 Oister

Oister tilbyder roaming i alle selskabets mobilabonnementer. De tilbyder mobilabonnmenter med dataroaming fra 2 GB til 12 GB om måneden. Priserne starter fra 49 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#4 Greentel

Greentels udlandsabonnementer starter fra 48 kroner om måneden og antallet af GB data, der kan bruges i udlandet, starter fra 2 GB og går op til 10 GB om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Greentel

#5 Eesy

Eesy har priser fra 99 kroner og den mindste mængde data, man får til brug i EU, er 10 GB data og man kan få op til 20 GB.

Se aktuelle tilbud hos Eesy

#6 Teleselskabet 3

Teleselskabet 3 har roamingaftaler i 72 lande  – Italien er med på listen. Priserne på selskabets roaming-abonnementer starter fra 140 kroner om måneden og man får 20 eller 25 GB data, der kan bruges i udlandet.

Se aktuelle tilbud hos 3

#7 YouSee

Alle YouSees abonnementer kan bruges i Italien. Priserne starter fra 69 kroner og man kan få fra 3 til 20 GB data til brug i udlandet som YouSee kunde.

Se aktuelle tilbud hos YouSee

#8 Telenor

Telenor tilbyder fra 10 til 20 GB data om måneden til brug i EU – samt en håndfuld lande uden for EU. Priserne starter fra 99 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

#9 Telmore

Telmore tilbyder roaming i alle selskabets abonnementer og man kan få fra 13 GB data til 44 GB data om måneden. Priserne starter fra 149 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

#10 OK Mobil

OK Mobil tilbyder roaming-abonnementer med 8 til 15 GB data til brug på rejsen til Italien. Priserne starter fra 99 kroner.

Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#11 Hallo Mobil

Hallo har fire mobilabonnementer og de kan alle bruges i udlandet. Priserne starter fra 79 kroner om måneden og man får fra 6 GB data til brug uden for Danmark.

Se aktuelle tilbud hos Hallo Mobil

#12 Telia

Telia har et abonnement rettet mod børn med 3 GB data til brug i EU og op til 22 GB. Telias abonnementer starter fra 79 kroner om måneden.

Ingen aftale om trafik

#13 Call Me

Call me har roaming-abonnementer med 10 eller 15 GB data til brug i udlandet. Priserne starter fra 99 kroner om måneden.

Ingen aftale om trafik

 

Mobilabonnementer du kan bruge i populære ferielande

Selvom mange gerne vil til Italien på ferie, er der også andre europæiske lande, der tiltrækker danskerne, når de skal på ferie.

Vi har også lavet udførlige guides til mobiltelefoni i Spanien, Grækenland og Tyskland.

Se også: Mobilabonnementer der kan bruges i udlandet