Mobilabonnementer du kan bruge i Grækenland

Åbnes der op for ferierejser til sommerferien står Grækenland højt på manges ferieliste. Guide til abonnementer du kan bruge i Grækenland.

Mobilabonnementer du kan bruge i Grækenland

Grækenland er et dejligt land at rejse til, når man vil nye sol og strand og ganske enkelt bare slappe af – og de fleste slapper bedst af, når de har deres mobil med sig. Mobilabonnementer du kan bruge i Grækenland.

Grækenland har lige siden man begyndte på charterferie været en af danskernes favoritlande at rejse til på ferie og det er også et af de mest besøgte lande i verden. Derfor blev landet også hårdt ramt på økonomien, da COVID-19 begyndte at sprede sig i starten af 2020. Men faktisk er Grækenland et af de lande, der har klaret sig ganske fint i forhold til at holde smitten og dødstallet nede.

Totalt har landet hidtil oplevet godt 12.000 dødsfald som følge af COVID-19 og der er længe blevet registreret under 2.000 dagligt nye smittede. Til sammenligning er der typisk 800-1.000 nye smittede i Danmark, der har halvt så mange indbyggere. Danmark og Grækenland ligger dermed forholdsvis meget tætte på hinanden, når det gælder nye smitteudbrud.

Se også: Abonnementer med billig roaming

Er det sikkert at rejse over den græske grænse?

Udenrigsministeriet fraråder alligevel i skrivende stund al rejseaktivitet til landet, men det ændres der med stor sandsynlighed på senere på måneden. Derfor er det en god idé at være klar med et abonnement, du kan bruge i Grækenland, hvis du har planer om at tage afsted.

Alle danske teleselskaber med respekt for sig selv tilbyder roaming i Grækenland, så man kan ringe, sms’e og mms’e til andre fra mobilen samt gå på nettet med uden at skulle lede efter en WiFi-forbindelse.

Herunder kan du se en stor oversigt til teleselskaber, der tilbyder roaming i Grækenland.

Se også: Hvilke mobilabonnementer kan bruges i Europa?

Mobilabonnementer du kan bruge i Grækenland

1 CBB Mobil

CBB har flere DK-abonnementer, der kun kan bruges i Danmark. De har dog også mobilabonnementer, der kan bruges i EU og Grækenland og de koster fra 99 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

#2 dukaTale

Alle dukaTales abonnementer kan bruges frit i EU og dermed også Grækenland. Priserne starter fra 59 kroner.

Se aktuelle tilbud hos dukaTale

#3 Oister

Oister inkluderer roaming i alle selskabets mobilabonnementer med 2 GB til 12 GB om måneden. Priserne starter fra 49 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#4 Greentel

Greentels udlandsabonnementer starter fra 48 kroner om måneden og antallet af GB data, der kan bruges i udlandet, starter fra 2 GB og går op til 10 GB om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Greentel

#5 Eesy

Eesy har kun mobilabonnementer med roaming i EU. Priserne starter fra 99 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Eesy

#6 Teleselskabet 3

Teleselskabet 3 har enkelte DK only-abonnementer, men de fleste kommer med roaming. Priser starter fra 140 kroner om måneden, lidt højere end hos konkurrenterne, men man kan så også bruge selskabets abonnementer i 72 lande.

Se aktuelle tilbud hos 3

#7 YouSee

YouSee tilbyder kun abonnementer med roaming inkluderet. De koster fra fra 69 kroner og man kan få fra 3 til 20 GB data til brug i udlandet.

Se aktuelle tilbud hos YouSee

#8 Telenor

10 til 20 GB data om måneden til brug i EU med priser, der starter fra 99 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

#9 Telmore

Telmore tilbyder roaming i alle selskabets abonnementer og man kan få fra 13 GB data til 44 GB data om måneden. Priserne starter fra 149 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

#10 OK Mobil

OK Mobil tilbyder roaming-abonnementer med 8 til 15 GB data til brug på rejsen til Grækenland. Priserne starter fra 99 kroner.

Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#11 Hallo Mobil

Hallo har priser fra 79 kroner om måneden og man får fra 6 GB data til brug inden for EU’s grænser – samt tale og sms/mms.

Se aktuelle tilbud hos Hallo Mobil

#12 Telia

Telia har abonnementer fra 79 kroner om måneden og data-roaming fra 3-20 GB data om måneden.

Ingen aftale om trafik

#13 Call Me

Call me har roaming-abonnementer med 10 eller 15 GB data til brug i udlandet. Priserne starter fra 99 kroner om måneden.

Ingen aftale om trafik

Mobilabonnementer du kan bruge i populære ferielande

Grækenland er ikke det eneste land, der er populært at holde ferie i. Vi har også lavet udførlige guides til mobiltelefoni i Spanien, Italien og Tyskland.

Se også: Sammenlign priser på abonnementer