Teleselskaber med eSIM til Apple Watch og Samsung Galaxy Watch

Langt fra alle teleselskaber tilbyder eSIM til Apple Watch og Samsung Galaxy Watch. Vi giver et overblik og finder billigste eSIM-udbyder.

Teleselskaber med eSIM til Apple Watch og Samsung Galaxy Watch

Smartwatch-oplevelsen bliver først fuldendt, når man har udstyret det med et sim-kort, hvor det uafhængigt af en mobiltelefon kan holde din forbindelse til omverdenen. Se hvilke teleselskaber, der tilbyder eSIM til Apple Watch- og Samsung Galaxy Watch-smartwatches. Se hvor eSIM til smartwatches er billigst.

Der er slet ingen tvivl om, at det elektroniske sim-kort med tiden helt vil overtage de fysiske sim-kort, og samtidig finde vej til mange flere typer af produkter. Mens vi venter på det, så kigger vi nærmere på der, hvor eSIM lige nu er mest brugbart, nemlig i smartwatches. Indeni smartwatches er der simpelthen ikke plads til et almindeligt sim-kort, hvorfor et elektronisk af slagsen er en nødvendighed. eSIM er anden slags sim-kort, der ligger klar til brug på telefonen, som udelukkende kræver et abonnement hos en udbyder, for at virke.

Man skulle egentlig tro, at eSIM er kort for eletronisk sim-kort, men det er altså ikke tilgældet. I stedet betyder det “embedded Og med et eSIM til smartwatch, så bliver det uafhængigt af mobiltelefonen. Det betyder, at man kan tage på tur, træning og andet, uden at skulle have mobiltelefonen med, for man kan stadig have telefonsamtaler, besvare beskeder og mere. Er du blevet fristet af at prøve det, så forstår vi det godt. Det er her man virkelig frigør den største fordel ved et smartwatch.

Se også: Teleselskaber som udbyder eSIM i Danmark

Smartwatches med eSIM i Danmark

Der findes ikke mange smartwatches med eSIM i Danmark – endnu! Dem der er kommet fra producenterne Apple og Samsung, som du nok kender til. Herunder gennemgår vi Apple Watch-  og Samsung Galaxy Watch-ure, som kommer klar til eSIM herhjemme.

Samsung smartwatches med eSIM

 • Samsung Galaxy Watch
 • Samsung Galaxy Watch Active 2
 • Samsung Galaxy Watch 3

Apple Watch smartwatches med eSIM

 • Apple Watch Series 3
 • Apple Watch Series 4
 • Apple Watch Series 5
 • Apple Watch Series SE
 • Apple Watch Series 6

Se også: Test af Apple Watch Series 6

Teleselskaber med eSIM til Apple Watch

Når man skal finde en udbyder af eSIM til et smartwatch, så skal man også forstå hvordan det hele hænger sammen. Du kan nemlig ikke have én udbyder på dit mobilabonnement og en anden på dit smartwatch. De skal have samme udbyder og teleselskabet skal understøtte eSIM til netop det smartwatch. Hos nogle teleselskaber kaldes dette et “smartnummer” eller “smart wear-abonnement”.

Herunder kan du se de teleselskaber, der tilbyder eSIM til Apple Watch:

 • Teleselskabet 3
 • Telenor
 • Telia
 • Telmore
 • YouSee

Se også: Find det bedste mobilabonnement til dig

Teleselskaber med eSIM til Samsung Galaxy Watch

Der er et lidt mere begrænset udvalg, når det gælder eSIM-abonnement til Samsung Galaxy Watch-smartwatches.

Herunder kan du se de teleselskaber, der tilbyder eSIM til Samsung Galaxy Watch:

 • Teleselskabet 3
 • Telenor

Det billigste eSIM til Apple Watch og Galaxy Watch?

Er du blevet fristet af et eSIM til dit Apple Watch eller Samsung Galaxy Watch, så gælder det nu om at finde det billigst muligt. Som du nok an se, så tilbydes eSIM ikke hos lavprisselskaberne, men kun de dyrere moderselskaber. Det er en måde hvorpå de kan tilbyde noget ekstra til dem, der betaler mere og samtidig holde på kunderne.

Når vi kigger på, hvor man kan få eSIM til smartwatch billigst, så bliver vi nødt til at have både mobilabonnement og smartwatch-abonnement med i prisen. Telenor har et mobilabonnement med 20 GB data, 21 timers tale og roaming i 47 lande til 99 kroner  – lige nu med fri data. Derudover koster et smartnummer hos Telenor 40 kroner per måned, i alt 139 kroner for mobil- og smartwatchabonnementet. Telenor understøtter både Samsung og Apple smartwatch.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

Hos 3 kan man få mobilabonnementer helt ned til 60 kroner (for 3 timers tale og 3 GB data), hvortil et abonnement til smartwatch koster 30 kroner. Derved er minimumsprisen hos 3 90 kroner for begge dele.

Se aktuelle tilbud hos 3

Se også: Guides og tips til eSIM

Videre nyt om Apple Watch

Der blev pustet nyt liv i tematikken. Steen Jørgensen gik et skridt videre. 5/3/2021 havde redaktionen fokus på historien Billigste mobilabonnementer med eSIM til Apple Watch – Du læser den her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .