Billigste mobilabonnementer med eSIM til Apple Watch

Kan du også se ideen i, at din telefon kan blive hjemme og du kan nøjes med uret på armen? Her er de billigste mobilabonnementer med eSIM til Apple Watch.

Billigste mobilabonnementer med eSIM til Apple Watch

Der er slet ingen tvivl om, at vores mobiltelefoner er smarte og kan mange ting, men de kan også være irriterende at slæbe rundt på. Samtidig er det nødvendigt at vi kan holde kontakten, så man kan heller ikke lade den blive hjemme… eller kan man? Jo, det kan man faktisk godt. Læs i denne guide hvordan, hvor vi samtidig finder de billigste mobilabonnementer med mulighed for eSIM til Apple Watch.

Nogle smartwatches kommer med mulighed for at koble sig direkte på mobilnetværket, præcis ligesom din mobiltelefon. Og det er ret smart, for det betyder nemlig, at du kan lade mobiltelefonen blive hjemme, men stadig have kontakt til omverdenen. Det kan lade sig gøre ved, at uret har indbygget et såkaldt eSIM, som er et elektronisk sim-kort. Denne funktionalitet finder man i de fleste smartwatches fra Apple, som udover at kræve et ur med eSIM/4G også kræver en iPhone til opsætning samt et mobilabonnement og smartwatch-abonnement hos samme teleselskab.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Disse Apple Watch kommer i eSIM-varianter:

  • Apple Watch 6
  • Apple Watch SE
  • Apple Watch 5
  • Apple Watch 4
  • Apple Watch 3

Med eSIM-abonnement i dit Apple Watch kan du tage afsted uden at skulle slæbe rundt på din telefon. Det kan være løbeturen, familieudflugten eller noget helt andet, og på den måde stadig være tilgængelig. Direkte fra uret kan du modtage og foretage opkald, sende sms’er, beskeder, finde vej, streame musik og meget meget mere. Har du allerede en iPhone og et Apple Watch med eSIM, så mangler du bare et mobilabonnement og et eSIM-abonnement og så er du i gang – herunder guider vi til de billigste.

De billigste mobilabonnementer med eSIM til Apple Watch

#1 3.dk

8 timer og 8 GB data
Netværk: 3
Pris: 80 kroner for mobilabonnement og 30 kroner for eSIM per måned.

Se aktuelle priser hos 3

#2 Telia

Fri tale og 30 GB data
Netværk: Telia og Telenor
Pris: 119 kroner for mobilabonnement og 29 kroner for eSIM per måned.

Se aktuelle abonnementer hos Telia

#3 Telenor

15 timers tale og 15 GB data
Netværk: Telenor og Telia
Pris: 119 kroner for mobilabonnement og 40 kroner for eSIM per måned.

Se aktuelle priser hos Telenor

#4 Telmore

20 timers tale og 60 GB data
Netværk: TDC
Pris: 149 kroner for mobilabonnement og 29 kroner for eSIM per måned.

Se aktuelle priser hos Telmore

#5 Yousee

Fri tale og 20 GB data
Netværk: TDC
Ekstra: Kommer med Yousee Musik-streaming
Pris: 169 kroner for mobilabonnement og 30 kroner for eSIM per måned.

Se aktuelle priser hos Yousee

De billigste mobilabonnementer med eSIM, marts 2021

De guide med de billigste mobilabonnementer med mulighed for eSIM til Apple Watch er fra marts 2021. Som man kan se på ovenstående, så tilbyder lavpris teleselskaber ikke mobilabonnementer med eSIM til smartwatch. Man skal derimod have et mobilabonnement hos enten 3, Telia, Telenor, Telmore eller Yousee. Heldigvis finder man også her relativt billige mobilabonnementer, hvor eSIM ikke koster alverden. Man skal dog være opmærksom på, at får både nok mobildata og tale tid med i abonnementet. Så selvom 3’s mobilabonnement er det billigste til 80 kroner, så er her kun 8 timers tale og 8 GB data. For gennemsnittet så er dette ikke nok. Her tilbyder 3 og de andre teleselskaber også mobilabonnementer med et større indhold.

Se også: Guides til eSIM på smartwatches og mobiltelefoner

Det sidste nye om emnet

Efterfølgende kom der nyt om emnet. Daniel Søgaard Hald kørte videre med bolden. 1/10/2020 gik vi videre med artiklen om Test af Apple Watch Series 6 – All in på sundhed – Læs mere her. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.