Teleselskaber som udbyder eSIM i Danmark

eSIM kan i dag fås hos flere udbydere. Se her hvilke teleselskaber, som udbyder eSIM i Danmark, fordelene og hvad det koster.

Teleselskaber som udbyder eSIM i Danmark

Når man skifter mobiltelefon eller mobilabonnement, så kender de fleste til proceduren med at skifte sim-kortet ud. Det er simpelt, men kan også være besværligt. Og hvorfor skal man her i 2021 overhovedet bakse rundt med en usmart løsning med en lille bitte plastikkort, for at få forbindelse til mobilnettet? Det behøver man faktisk heller ikke. Det elektroniske sim-kort er her nemlig, og det kommer med flere fristende fordele. Se her hvilke teleselskaber, der udbyder eSIM, fordelene ved det og hvad prisen er.

Se også: Find det bedste mobilabonnement

Hvad er fordelene ved eSIM?

Modsat de velkendte sim-kort, så er eSIM et elektronisk sim-kort. Det betyder at det ikke findes i en fysisk form, men bliver sendt digitalt fra et teleselskab. Fra udbyderen modtager man en QR-kode, som scannes og abonnementet registreres automatisk i telefonen. Såre simpelt. Man skal dog her være opmærksom på, at det stiller krav til den enkelte mobiltelefon, hvor ikke alle modeller endnu kan benytte eSIM. Dog kan de mest populære og bedste smartphones på markedet bruge eSIM.

Den mest oplagte fordel ved eSIM er, at man meget hurtigere kan skifte mobilabonnement. Har du fundet et godt tilbud eller har du i en periode et specielt behov (såsom roaming, mobildækning og andet), så skal der ikke bruges tid på at vente på sim-kort i posten. Man bestiller blot et nyt abonnement hos et teleselskab, som automatisk håndterer opsigelsen af det gamle abonnement. Skulle man miste mobiltelefonen, så skal man heller ikke vente på et nyt sim-kort. Man kan blot scanne koden på en anden telefon.

På nogle telefoner, såsom iPhones, giver det også mulighed for dualsim, hvor man kan have to telefonnumre på samme telefon, fx privat- og arbejdsnummer.

Teleselskaber som udbyder eSIM

#1 Greentel
Hos Greentel koster eSIM til telefoner 50 kroner for nye og nuværende kunder.

Aktuelle tilbud på Greentel mobilabonnementer

#2 Call Me

eSIM hos Call Me koster 99 kroner for nye og nuværende kunder.

Se mobilabonnementer hos Call Me

#3 Teleselskabet 3

eSIM er gratis hos 3.

Aktuelle tilbud på mobilabonnementer hos 3

#4 Telenor

Hos Telenor er eSIM til telefoner gratis.

Aktuelle tilbud på mobilabonnementer hos Telenor

#5 Telia

Også hos Telia er eSIM til telefoner gratis.

Se mobilabonnementer hos Telia

#6 Telmore

Hos Telmore koster et eSIM et engangsbeløb på 99 kroner for både nye og nuværende mobilkunder.

Aktuelle tilbud på mobilabonnementer hos Telmore

#7 Yousee

Hos Yousee koster et eSIM ikke ekstra. Det bestilles ved oprettelsen af et nyt mobilabonnement eller i Mit Yousee for nuværende kunder.

Aktuelle tilbud på mobilabonnementer hos Yousee

Næsten kun store teleselskaber har eSIM

Nogle har måske fanget, at kun de store teleselskaber tilbyder eSIM, lige bortset fra lavprisselskabet Greentel. Præcis hvor eSIM ikke rulles ud til deres billigere søsterselskaber kan man kun spekulere i. Grunden kunne være at teleselskaberne vil kunne tilbyde noget ekstra i de dyrere abonnementer, hvorved kunderne fastholdes. Vi forventer dog at eSIM kommer til flere lavprisselskaber i fremtiden. På ovenstående liste kan man få et overblik over, hvilke teleselskaber udbyder eSIM og hvad det koster.

Se også: Guides til eSIM

Opfølgning af sagen

Her finder du efterfølgende nyt og anvisning til de seneste nyheder om emnet. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe historien. 16/6/2021 tunede vi igen ind på emnet med nyheden om Telenor giver fri data til alle abonnementer hele sommeren – Læs her. Seneste nyheder om Mobilabonnement findes her..