Skift jævnligt mobilt bredbånd og spar 1.000 kroner om året

Holder du fast i samme abonnement på mobilt bredbånd gennem mange år? Så snyder du dig selv for store besparelser på omkring 1.000 kroner om året.

Skift jævnligt mobilt bredbånd og spar 1.000 kroner om året

Der er mange penge at spare ved ikke at holde trofast fast i samme teleselskab, hvis man har mobilt bredbånd. Ja, faktisk er det ikke urealistisk at spare omkring 1.000 kroner om året. Og hvordan gør man så det? Ganske enkelt ved at skifte mellem de forskellige teleselskabers introtilbud på mobilt bredbånd én eller flere gange om året.

De danske teleselskaber er i tæt konkurrence med hinanden og bruger derfor mange kræfter på at lokke nye kunder til med gode tilbud for nye kunder. Tilbuddene har ofte karakter af halv pris eller nedsat pris i tre eller seks måneder. I nogle tilfælde gives den første måned også gratis.

Uanset tilbuddets form og størrelse kan det altid svare sig at gøre brug af disse frem for at betale den sædvanlige normalpris hos det samme teleselskab gennem mange år.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Køb mobilt bredbånd på tilbud og spar 1.000 kroner om året

Det kan være svært at give et eksakt beløb på, hvor mange penge man kan spare ved at skifte mellem forskellige tilbud på mobilt bredbånd flere gange om året.

Besparelsen afhænger af dels hvilket/hvilke tilbud man gør brug af og dels hvor mange tilbud man kan nå at gøre brug af i løbet af et år.

I en perfekt verden ville det være muligt at udskifte det ene introtilbud med det andet hele året rundt, men hvis det skal kunne lade sig gøre, skal man være ualmindelig heldig. Det bør dog absolut være muligt at kunne finde et eller to introtilbud i løbet af et års tid, og alt efter tilbuddets størrelse bør du sagtens kunne opnå en besparelse på mindst 1.000 kroner om året.

For eksempel kan du skifte til mobilt bredbånd for 199 kroner per måned i stedet for 299 kroner per måned hos teleselskab A i januar, februar, marts, april, maj og juni. Måske er der ingen nye introtilbud i juli, men så dukker der måske et godt tilbud op i august, hvor teleselskab B giver halv pris (f.eks. 175 kroner per måned) i tre måneder, som for eksempel kan være gældende i september, oktober og november. I dette eksempel vil den samlede besparelse i løbet af et års tid løbe op i 1.125 kroner.

Eksempler på introtilbud på mobilt bredbånd

I de seneste måneder har der været flere gode introtilbud på mobilt bredbånd hos en række teleselskaber. Hos OiSTER kan man for eksempel få 4G mobilt bredbånd til 179 kroner de første seks måneder i stedet for 239 kroner per måned. Det er en besparelse på 360 kroner.

Se aktuelle priser og tilbud hos OiSTER

Hos CBB Mobil har man indtil for nylig kunnet købe mobilt bredbånd med 1.000 GB data for kun 199 kroner per måned de første seks måneder i stedet for 229 kroner per måned – en besparelse på 180 kroner.

Se aktuelle priser og tilbud hos CBB Mobil

Hos Telenor er der lige nu halv pris på mobilt bredbånd via 5G de første seks måneder. Dermed koster det kun 164,5 kroner per måned de første måneder i stedet for 329 kroner per måned. Det giver en besparelse på hele 987 kroner.

Se aktuelle priser og tilbud hos Telenor

Også hos Telia er der rabat på mobilt bredbånd via 5G. Her koster det 199 kroner per måned de første seks måneder, hvorefter prisen er 329 kroner per måned – en besparelse på 780 kroner.

Se aktuelle priser og tilbud hos Telia

3 har ligeledes rabat på mobilt bredbånd via 5G. Her får man en intropris på 199 kroner per måned i seks måneder frem for normalprisen på 299 kroner per måned. Det er en besparelse på 600 kroner.

Se aktuelle priser og tilbud hos 3