Telenor lancerer nyt tilbud på 5G-bredbånd med router

Telenor lancerer nyt tilbud på mobilt bredbånd via 5G. Vi tager et kig på 5G-bredbånd inklusiv router hos Telenor og sammenligner med konkurrenterne.

Telenor lancerer nyt tilbud på 5G-bredbånd med router

Overvejer du at prøve 5G-bredbånd har Telenor netop lanceret en ganske fristende tilbudskampagne. For under 165 kroner per måned får du både abonnement og router i et halv år. Vi tager her et kig på Telenor 5G-bredbånd tilbud og sammenligner med konkurrenternes priser.

Billigere 5G-bredbånd hos Telenor

Telenor har droppet deres tidligere tilbud med 12 måneder til 199 kroner og lanceret nu et nyt. I denne omgang kan man få rabat i seks måneder, men til en lavere pris.

Telenor tilbyder 6 måneders abonnement til mobilt bredbånd via 5G med 1.000 GB data til 114,50 kroner per måned. Efter de seks måneder stiger prisen til 279 kroner per måned.

Har du brug for en 5G-router er der også mulighed for dette. Her kan du vælge at betale af på en router i op til 36 måneder eller betale den kontant. Kontantprisen er 1.801 kroner, hvilket er en skarp pris for en 5G-router.

Vælger du routeren til med afbetaling over 36 måneder, skal du betale 164,50 kroner per måned i et halv år. Herefter fortsætter afbetalingen på routeren i yderligere 30 måneder.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

Er Telenors 5G-bredbånd tilbud billigt?

Men er Telenors tilbud overhovedet anbefalelsesværdigt? Der er endnu ikke mange udbydere af 5G-bredbånd, men heldigvis er konkurrencen blevet større. Derfor kører både Telia, 3 og Telenor tilbud i øjeblikket.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Herunder kan du se samtlige tilbud på 5G mobilt bredbånd:

Telenor

 • 1.000 GB data
  Pris per måned: 114,50 kroner de første 6 måneder router (derefter 279 kroner)
  5G-router købes kontant (afdrag i op til 36 måneder muligt)

Se aktuelle priser og tilbud hos Telenor

Telia

 • 1.000 GB data
  Pris per måned: 199 kroner de første 6 måneder inklusiv lånerouter (derefter 329 kroner)

Se aktuelle priser og tilbud hos Telia

3

 • Ubegrænset data
  Pris per måned: 199 kroner de første 6 måneder. Herefter er prisen 299 kroner.
  5G-router købes kontant (afdrag i op til 40 måneder muligt)

Se aktuelle priser og tilbud hos 3