CBB: Mobilt bredbånd til hjemmet koster nu 199 kroner

Leder du efter et godt tilbud på bredbånd til hjemmet i håb om at spare penge? Et godt bud er CBBs mobile bredbånd til under 200 kroner.

CBB: Mobilt bredbånd til hjemmet koster nu 199 kroner

Er du på jagt efter billigt bredbånd kunne teleselskabet CBB have det helt rigtige til dig. De har netop sat prisen ned på deres mobile bredbånd med 1.000 GB data og inkluderer en gratis router. Vi sammenligner med konkurrenternes priser.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Billigt bredbånd til hjemmet med det hele

Søger du en billig, enkel og samlet løsning med bredbånd til hjemmet (eller sommerhuset, kolonihaven eller et andet sted) har CBB lanceret en ny kampagne.

Hos CBB koster mobilt bredbånd med 1.000 GB data og 4G nu 199 kroner. Prisen var tidligere 229 kroner, så der er altså 30 kroner per måned at spare. Der er ikke tale om en periode med nedsat pris, men derimod en fast lavere abonnementspris. Tilbuddet vil CBB dog ikke have forevigt.

Har man brug for en router til det, giver CBB også denne helt gratis med. Det er en udmærket 4G-router fra Huawei. Vælger man router med binder man sig til et halvt års abonnement hos CBB.

Efter seks måneder med 1.000 GB mobilt bredbånd samt router har man betalt 1.194 kroner til CBB.

Se aktuelle tilbud hos CBB

Er CBB billigst med mobilt bredbånd med router?

CBB er ikke de eneste, der har tilbud og rabatter på 4G mobilt bredbånd. Oister har et lignende tilbud, men her er prisen 189 kroner det første 6 måneder og herefter 229 kroner. Oister tilbyder dog en større datapakke med 2.000 GB.

Hos de fleste andre udbydere er prisen 229 kroner per måned. I længden vil CBBs tilbud på mobilt bredbånd altså være det billigste.

Vil man have hurtigere mobilt bredbånd kan man dog overveje et af de nye tilbud på 5G mobilt bredbånd. Her kan man i en periode få 5G bredbånd fra 114,50 per måned.

Se også: Tilbud på mobilt bredbånd