De bedste sommertilbud på mobilabonnementer

Fri data til halv pris? Der er lige nu flere fristende tilbud op på mobilabonnementer. Her er de bedste sommertilbud på mobilabonnementer.

De bedste sommertilbud på mobilabonnementer

Sammen med det gode vejr har danske teleselskaber disket op med fristende tilbud. I denne artikel finder du de bedste sommertilbud på mobilabonnementer.

Der er stor konkurrence på det danske telemarked, og derved ofte gode tilbud til forbrugerne. Det kan være tilbud af forskellig art, som teleselskaberne tilbyder, lige fra gratis oprettelse til tilbud på nuværende og nye mobilabonnementer. Udover disse tilbud tilbyder flere teleselskaber lige nu dobbelt op på data.

Se også: Find det billigste mobilabonnement til dit behov

Tilbud på mobilabonnementer

eesy giver dobbelt data og gratis måned: Teleselskabet eesy har permanent fordoblet data i deres billigste mobilabonnement. Derfor får man nu fri tale og 30 GB data for 99 kroner. På alle deres abonnementer er den første måned desuden gratis.

Se det aktuelle tilbud hos eesy

3 tilbyder gratis oprettelse: En gang i mellem tilbyder 3 gratis oprettelse på deres abonnementer, og det gør det altså netop nu. Og det gælder samtlige af de abonnementer de tilbyder.

Se det aktuelle tilbud hos 3

Telenor med mobilabonnement til kampagnepris: Danmarks andetstørste teleselsskab, Telenor, er klar med et mobilabonnement til kampagnepris. Abonnementet indeholder 20 GB data, 21 timers tale og 8 GB roaming i 47 lande. Tilbuddet gælder til os med 31. august 2021.

Se det aktuelle tilbud hos Telenor

Telmore Play den første måned til 129 kroner: Play er Telmores mobilabonnementer for dig, der elsker streaming. Lige nu får man første måned til 129 kroner på to Telmore Play-mobilabonnementer. Her er der fri tale og fri data samt Netflix, ViaPlay, HBO Nordic og TV2 Play, som normalt koster 349 kroner per måned og fri tale og 40 GB data samt ViaPlay og TV2 Play til normalt 239 kroner per måned. Efter første måned med tilbud betaler man normalpris.

Se det aktuelle tilbud hos Telmore

Call Me giver fri data til halv pris: Der er også et godt sommertilbud på mobilabonnementer hos Call Me. Her kan man få deres abonnement med fri data og fri tale til 89 kroner per måned. Call Me oplyser ikke hvornår tilbuddet udløber.

Se det aktuelle tilbud hos Call Me

Husk den gode mobildækning

Inden du bliver fristet af ovenstående sommertilbud på mobilabonnementer hos teleselskaberne, så husk at tjekke mobildækningen. Vælger du et nyt teleselskab, så kan du risikere at stå med dårlig dækning, der hvor du bor. Du kan altid tjekke mobilkundernes oplevelse med dækningen teleselskaberne her.

Vil du hjælpe andre med at opnå bedre mobildækning, så deltag i undersøgelsen af mobilselskabernes mobildækning. Det tager kun ét minut:

Se også: Guides til mobilabonnementer