Fødseldagstilbud: eesy giver mobildata til skarpe priser

Lavpristeleselskabet eesy holder 1-års fødselsdag med to mobilabonnementer på tilbud. Her er der 50 GB og 1.000 GB data til en virkelig skarp pris.

Fødseldagstilbud: eesy giver mobildata til skarpe priser

I morgen er det et år siden teleselskabet eesy åbnede dørene for kunderne, som et alternativ til de andre lavprisselskaber på markedet. Fødselsdagen fejrer de med gode tilbud på to mobilabonnementer, hvor der er fri tale med enten 50 GB eller 1.000 GB data inkluderet. Se de skarpe tilbud fra eesy her.

Bag teleselskabet eesy står Nuuday, som også er virksomheden bag Yousee og Telmore. Modsat de to andre, så er dette et lavprisselskab, hvor alt sker digitalt. eesy er en direkte konkurrent til andre lavprisselskaber, såsom Oister og CBB, hvor de primært frister kunderne med en god pris uden binding.

Hos eesy har man dog haft endnu et fokus. For selvom man hos eesy ikke kan få 5G (endnu), så praler de gerne med deres mobilnetværk, som jo er TDCs. TDC har flere gange vundet titlen som Danmarks bedste mobilnetværk. Så har en kunde bedst erfaringer med dækningen på TDCs netværk, så har eesy været et meget fornuftigt valg.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Fødseldagstilbud på mobilabonnementer hos eesy

Normalt har eesy fire mobilabonnementer i deres udvalg. Fælles for dem alle er fri data og dertil en variende mængde data. Sammen med 1-års fødselsdagen har eesy barberet i deres udvalg og har nu to til en skarp pris. Her er detaljerne i de to mobilabonnementer.

#1 Fri tale og 50 GB data (10 GB EU roaming)
Netværk: TDC
Pris: 99 kroner per måned

#2 Fri tale og 1.000 GB data (20 GB EU roaming)
Netværk: TDC
Pris: 159 kroner per måned

Se de aktuelle tilbud fra eesy

Og det er altså nogle meget konkurrencedygtige priser. Tager vi første abonnement med fri tale og 50 GB data, så har Oister et med fri tale og 40 GB til 99 kroner, som matcher det på pris, men har mindre data. Dertil skal det siges, at Oister lige nu kører de tre første måneder til 49 kroner på dette abonnement.

Det andet abonnement med 1.000 GB data til 159 kroner er også fint. Hos CBB koster fri tale og 1.000 GB data 179 kroner (de har tre måneders tilbud til 89 kroner). Hos Oister er prisen for 1.000 GB og fri tale 159 kroner, hvilket matcher eesy.

Hvorfor vælge eesy?

Herover finder du de to fødselsdagstilbud på mobilabonnementer hos eesy. Teleselskabet oplyser ikke hvor længe tilbuddet gælder. Hvorfor skal man vælge eesy som teleselskab? eesy har billige mobilpakker, bruger TDCs netværk, har ingen binding, har gratis oprettelse på alle mobilabonnementer, har datadelingskort til 20 kroner per måned og en meget simpel hjemmeside.

Se også: Guides og tilbud på mobilabonnementer

Redaktionen har mere i sagen

Siden vi bragte artiklen er der kommet nyt i sagen. Lasse Olsen gik videre med historien. Allerede d. 30/8/2021 bragte vi nyt i sagen med nyheden om Telia hæver prisen på ONEMORE-abonnement – se alternativerKlik her for den efterfølgende artikel.. Få også seneste nyt i sagen ved at trykke her..