Telia hæver prisen på ONEMORE-abonnement – se alternativer

Prisen på Telias abonnementet til ekstra brugere, ONEMORE, stiger fra september. Til gengæld tilføjer Telia roaming i yderligere tre lande.

Telia hæver prisen på ONEMORE-abonnement – se alternativer

Teleselskabet Telia varsler lige nu om prisstigninger på et enkelt mobilabonnement. Det drejer sig om mobilabonnementet ONEMORE, som kan tilkøbes af Telia-kunder, der allerede har abonnementet ONE.

ONEMORE er et abonnement med fri data og fri tale, som kan fås med mobilrabat for op til fem familiemedlemmer. Hidtil har prisen været 119 kroner per måned for hver abonnent med ONEMORE. Fra 1. september koster ONEMORE hos Telia 129 kroner – altså 10 kroner mere end før.

Prisen på ONE-abonnementet er uændret: 249 kroner. En familie med et ONE-abonnement og tre ONEMORE-abonnementer vil altså som følge af prisstigningen have en gennemsnitlig månedspris på 159 kroner i stedet for 152 kroner.

Prisstigningen skyldes, at Telia har tilføjet Thailand, Tyrkiet og USA som tre nye lande, hvor man kan roame, hvis man har enten et ONE- eller ONEMORE-abonnement. I forvejen har det været muligt at roame i EU.

Læs også: Det billigste mobilabonnement med samlerabat og mængderabat

Tre alternativer til ONEMORE med samlerabat

ONEMORE-abonnementet bliver altså en lille smule dyre, men også lidt bedre. Men er samlerabat hos Telia overhovedet den bedste løsning? Herunder kan du se tre alternative abonnementer med samlerabat:

#1 Telenor
Hos Telenor sparer du 50 kroner på hvert ekstra mobilabonnement, når du samler to eller flere mobilabonnementer. For eksempel:
Fri tale, fri SMS/MMS og fri data til deling (heraf 20 GB i 55 lande) inkl. 5G
Pris: 199 kroner per måned med samlerabat (normalpris: 249 kroner per måned)
Se aktuelle tilbud hos Telenor

#2 OiSTER
OiSTER giver 10 kroner i rabat ved tre abonnementer og op til 80 kroner i rabat for 10 abonnementer, der tegnes i samme CPR- eller CVR-nummer. Privatpersoner kan have op til 12 mobilabonnementer knyttet til samme CPR-nummer. For eksempel:
Fri tale, fri SMS/MMS og fri data (heraf 12 GB i EU) inkl. 5G
Pris: 149 kroner per måned med samlerabat ved køb af tre abonnementer (normalpris: 159 kroner per måned) (halv pris de første tre måneder)
Se aktuelle tilbud hos OiSTER

#3 YouSee
Hos YouSee kan du tilføje op til 5 familiemedlemmer i det abonnement, du køber. Alt efter abonnement sparer du mellem 20 og 150 kroner på hvert ekstra abonnement, der tilkøbes. Hvert ekstra abonnement får tildelt samme mængde data. For eksempel:
Fri tale, fri SMS/MMS og fri data (heraf 20 GB i 48 lande) inkl. 5G
Pris: 149 kroner per måned med samlerabat (normalpris: 249 kroner per måned)
Se aktuelle tilbud hos YouSee

Hvilket teleselskab har den bedste samlerabat?

Teleselskaberne tilbyder mængderabat på lidt forskellige måder.

Hos OiSTER får man 10 kroner i rabat, hvis man køber tre mobilabonnementer. Det er ikke meget, men OiSTERs priser er i forvejen de laveste af alle teleselskaber. Fri data og fri tale hos OiSTER kan dermed fås for en gennemsnitspris på 156 kroner, hvis man køber tre abonnementer til 159 kroner. Køber man hele 10 abonnementer, falder gennemsnitsprisen til 151 kroner.

Telias abonnement med fri tale og fri data kan komme ned på en gennemsnitspris på 159 kroner, mens YouSees tilsvarende abonnement med fri tale og fri data til 299 kroner kan komme ned på en gennemsnitspris på 174 kroner med samlerabat. Hos Telenor kan et tilsvarende abonnement komme ned på 199 kroner per måned med samlerabat.

Det er altså OiSTERs abonnement med fri tale og fri data, der umiddelbart bedst kan betale sig. OiSTER tilbyder mindst samlerabat, men deres lavere priser gør, at de er billigst. Dog får du mere roaming i udlandet og i flere lande og en bedre dækning hos for eksempel Telia.

Se også: Abonnementer til hele familien