Priser, fordele og ulemper ved lavprisselskabet Eesy

Eesy er et nyt billigt teleselskab, der fokuserer på simple mobilabonnementer med mest mulig tale og data til prisen. Se priser, fordele og ulemper.

Priser, fordele og ulemper ved lavprisselskabet Eesy

Eesy skal ramme de kunder, som YouSee og Telmore ikke er i nærheden af at ramme og har fuld fokus på lave priser, der skal konkurrere på ligefod med de billigste abonnementer fra andre lavprisselskaber. Fordele, ulemper og priser hos Eesy samt de bedste alternativer.

YouSee og Telmore har faktisk ganske gode mobilabonnementer, men de starter fra forholdsvis høje priser sammenlignet med de billigste abonnementer på markedet. Det betyder, at Nuuday (det gamle TDC), går glip af alle de kunder, der bare vil have et simpelt og billigt abonnement med fokus på tale og data.

Det skal det nye selskab Eesy rette op på. Eesy er et teleselskab, hvor der er skåret ind til benet: Tale, sms, mms, data og roaming. Der er ingen særlige tjenester og services ellers inkluderet. Det betyder samtidig lave priser.

Fri tale, sms, mms og data – 179 kroner om måneden

Det dyreste abonnement hos Eesy inkluderer fri tale, SMS/MMS og data om måneden hvoraf de 20 GB data kan bruges i EU. Det er naturligvis punktet med fri data, der er interessant. Fri data betyder 1.000 GB data. Pakken koster 179 kroner om måneden, hvilket er på niveau med det eneste alternativ lige nu fra CBB Mobil. Derudover er der ingen bindingsperiode eller oprettelsesgebyr, når du køber et mobilabonnement hos Eesy.

Eesy – Priser på alle teleselskabets mobilabonnementer

Fri tale og 15 GB data (10 GB data i EU)
Pris: 99 kroner

Fri tale og 30 GB data (10 GB data i EU)
Pris: 119 kroner

Fri tale og 60 GB data (10 GB data i EU)
Pris: 139 kroner

Fri tale og fri data (20 GB data i EU)
Pris: 179 kroner

Resten af 2020 giver Eesy dobbelt op på data, så man får 30, 60 eller 120 GB data med de tre billigste abonnementer. Tilbuddet gælder, hvis man bestiller abonnement senest den 30. oktober 2020.

Se aktuelle priser på Eesy

Fordele og ulemper ved Eesy

Fordele

 • Billige mobilpakker
 • Bruger TDC’ netværk
 • Ingen binding
 • Gratis oprettelse på alle mobilabonnementer
 • Datadelingskort til 20 kroner / md
 • Simpel hjemmeside

Ulemper

 • Kun 4G
 • Ingen eSIM
 • Tilbyder ikke mobilt bredbånd
 • Sælger ikke telefoner
 • Ikke muligt at tilkøbe ekstra data

Alternativer til Eesy

Eesy kaster ikke en bombe på de danske telemarked med sine priser – de starter ikke en ny priskrig. De lægger sig dog rigtig lunt i slipstrømmen blandt konkurrenterne med konkurrencedygtige priser.

Herunder kan du se de bedste alternativer til Eesy.

Bedste alternativer

#1 Hallo.dk
10 timers tale + 30 GB + fri SMS/MMS
Indeholder 10 timers tale, fri SMS/MMS og 30 GB data – 8 GB af den samlede data kan bruges i EU
Pris: 89 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Hallo.dk

#2 Velkommen
Fri tale + 50 GB + fri SMS/MMS
Indeholder 15 timers tale, fri SMS/MMS og 35 GB data – 13 GB af den samlede data kan bruges i EU
Pris: 99 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Velkommen

#3 Oister
Fri tale + 500 GB data + fri SMS/MMS
Indeholder fri tale, fri SMS/MMS og 500 data – 8 GB af den samlede data kan bruges i EU
Pris: 129 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#4 CBB Mobil
Fri tale og + fri data + fri SMS/MMS
Indeholder fri tale, fri SMS/MMS og fri data – 11 GB af den samlede data kan bruges i EU
Pris: 179 kroner om måneden.

Konklusion

Eesy er et godt supplement til YouSee og Telmore. Simple mobilabonnementer med fokus på mest tale og data til prisen uden særlige tjenester. Det er ikke det billigste teleselskab på det danske marked, der er bedre tilbud. Til gengæld kan de bryste sig af at bruge TDC’ netværk, der gennem de sidste mange år er kåret til Danmarks bedste af Teknologisk Institut.

Dog tilbyder Eesy sammen med CBB Mobil det billigste mobilabonnement lige nu med fri data. Samtidig er det værd at understrege, at Eesy kun tager 20 kroner om måneden for et datadelingssimkort. Det betyder, at du kan få mobilabonnement og mobilt bredbånd med fri data til kun 199 kroner om måneden.

Se også: Sammenlign priser på alle mobilabonnementer

Mere om sagen

Der blev stadig hvisket i krogene. Steen Jørgensen gik videre med historien. 31/8/2020 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med en nyhedsartikel med fokus på Eesy er nyt lavprisselskab fra Nuuday – men kun på 4G – Du kan læse den her. Du finder seneste nyt her.