Eesy er nyt lavprisselskab fra Nuuday – men kun på 4G

Eesy er nyt teleselskab fra Nuuday med fuld fokus på lave priser og ingen gebyrer og bindingsperiode - men man får ikke adgang til 5G.

Eesy er nyt lavprisselskab fra Nuuday – men kun på 4G

Eesy er nyt teleselskab fra Nuuday, der også står bag YouSee og Telmore. Det er et teleselskab, der tilbyder lave priser på mobilabonnementer med priser på niveau med dem vi kender fra Oister, CBB og lignende lavprisselskaber.

Eesy – nyt billigt teleselskab

Eesy er for dem, der bare har brug for et simpelt mobilabonnement til en skarp pris med fri tale og mulighed for at skrue op for datamængden efter behov.

Selskabet tilbyder for eksempel et abonnement med fri tale og 15 GB data i Danmark + 10 GB i EU til 99 kroner om måneden. Har man brug for mere data, kan man for 20 kroner fordoble datamængden. Der er ingen binding, gebyrer og tillægsydelser, understreges i en skrivelse fra selskabet.

Se også: Find de billigste mobilabonnementer

Virker dog kun på 4G-nettet – 5G kan måske komme

Der er dog den hage ved det, at kunder hos Eesy ikke ser ud til at få adgang til 5G, i hvert fald ikke i starten. På kort sigt vil man kun få 4G, da man ikke har behov for 5G på mobilen endnu. Selskabet fortæller til telepristjek.dk, at 5G måske kommer på sigt, men det er uvist. Eesy-abonnementer er med andre ord forbeholdt 4G-nettet.

Med lanceringen af eesy fuldender Nuuday, der som sagt også står bag YouSee og Telmore, udbuddet af mobilløsninger med tre forskellige brands, der dækker de forskellige behov og ønsker til mobiltelefoni, som danskerne efterspørger, i følge Nuuday selv.

Mobilabonnementer his Eesy

Fri tale og 15 GB data (10 GB data i EU)
Pris: 99 kroner

Fri tale og 30 GB data (10 GB data i EU)
Pris: 119 kroner

Fri tale og 60 GB data (10 GB data i EU)
Pris: 139 kroner

Fri tale og fri data (20 GB data i EU)
Pris: 179 kroner

Resten af året får man dog dobbelt op på data, så man får 30 eller 60 GB data med de tre billigste abonnementer resten af 2020.

Se også: Nyheder om teleselskaber