eesy skruer ned for prisen og op for data – se alternativer

Lavprisselskabet eesy laver om på deres mobilabonnementer, med mere data og en lavere pris. Se hvor godt eesy matcher konkurrenterne nu.

eesy skruer ned for prisen og op for data – se alternativer

Et af Danmarks nyere teleselskaber, eesy, har i dag lavet om på deres mobilabonnementer, hvor der er tilføjet mere data og skruet ned for prisen. Vi kigger nærmere på de nye mobilabonnementer og ser hvordan prisen matcher konkurrenternes.

Med kun 9 måneder på bagen er eesy et af Danmarks nyeste teleselskaber. Bag eesy står Nuuday, som også står bag Telmore og Yousee. Hos eesy er der fokus på et simpelt mobilabonnement, hvor man ikke skal tage stilling til mængden af tale, 5G og gebyrer. Her er nemlig altid fri tale inkluderet, her er ingen 5G-mulighed og heller ingen gebyrer.

De seneste måder har konkurrencen ræset mellem de andre lavprisselskaber, hvor de løbende har hævet mængden af data, hvor flere nu giver dobbelt data henover sommeren. Denne kamp har eesy ikke blandt sig aktivt i, hvor deres abonnementer har stået urørte. Det betyder dermed, at mobilabonnementerne fra eesy slet ikke har kunnet matche konkurrenterne. Men det bliver der nu (måske) lavet om på.

Se også: De billigste mobilabonnementer på TDCs netværk

De nye mobilabonnementer hos eesy

Ud af de fire mobilabonnementer eesy tilbyder, er der blevet lavet om på tre af dem. Det eneste abonnement der står urørt tilbage, inkluderer fri tale og data til 179 kroner per måned. Hertil skal det siges, at eesy tilbyder den første måned gratis på alle abonnementer, hvis man bliver kunde inden 2. juni 2021.

Selskabets mindste abonnementer får nu dobbelt op på data. Det næste abonnement har samme datamængde, men har fået en lavere pris. Det sidste abonnement har fået en betydeligt lavere pris, men mister 5 GB data. Her er overblikket over de fire mobilabonnementer hos eesy.

  • Fri tale og 30 GB data, 10 GB EU roaming. Pris 99 kroner per måned.
  • Fri tale og 40 GB data, 10 GB EU roaming. Pris 109 kroner per måned.
  • Fri tale og 55 GB data, 10 GB EU roaming. Pris 119 kroner per måned.
  • Fri tale og fri data, 20 GB EU roaming. Pris 179 kroner per måned.

Se aktuelle mobilabonnementer fra eesy

Alternativer til eesy – kan eesy være med?

Med de nye priser fra eesy, så bliver de uden tvivl et mere attraktivt valg. For udover at have mere indhold, så benytter eesy TDC’s netværk, som flere gange er vurderet som det bedste mobilnet i Danmark. Også brugernes oplevelse af TDCs mobilnet er helt i top. Det er dog nogle prisaggressive konkurrenter eesy er oppe imod. Herunder har vi fundet frem til fire alternativer til eesys nye mobilabonnementer.

#1 Oister
50 timers tale og 50 GB data (100 GB indtil 31. august)
Pris: 99 kroner per måned

#2 CBB
Fri tale og 55 GB data (110 GB indtil 31. august)
Pris: 119 kroner per måned

#3 OK Mobil
Fri tale og 60 GB data (120 GB data indtil 31. august)
Pris: 149 kroner per måned

#4 Oister
Fri tale og fri data
Pris: 159 kroner per måned

Se også: Guides til de bedste mobilabonnementer