Billigste router til 4G mobilt bredbånd

Der findes et utal af 4G routere til mobilt bredbånd - hvilken er bedst og billigst? Her er den billigste 4G router der kan anbefales.

Billigste router til 4G mobilt bredbånd

Overvejer du mobilt bredbånd som internetopkobling i hjemmet, som bredbånd i sommerhuset eller som internet på hjemmekontoret har du brug for en router. I denne guide har vi fundet den billigste 4G router på markedet til mobilt bredbånd, som varmt kan anbefales.

En billig router til mobilt bredbånd

Der findes efterhånden et utal af routere til mobilt bredbånd, hvor man finder modeller med både 4G og 5G. Skal du have en af de billigste skal du vælge 4G, men vil du have hurtigere bredbånd skal du vælge en 5G-router.

Lige meget hvilken router til 4G mobilt bredbånd du vælger, vil den kunne fungere på danske netværk. Der er tekniske forskellige på dem og stor forskel på prisen. Nogle af de dyreste routere koster over 3.000 kroner, men de billigste er under 500 kroner.

Er målet en billig, men samtidig stabil og hurtig, router, skal man dog ikke købe de allerbilligste. Bruger man en smule mere på en 4G router, får man en bedre oplevelse.

Derfor anbefaler vi en router som Huawei B535-333, der er testet grundigt på danske netværk og generelt fungerer rigtig godt. Huawei B535-333 har tidligere kostet omkring 1.000 kroner, men er nu faldet en smule i pris:

Se billigste aktuelle pris på Huawei B535-333

Andre måder at få en billig 4G router

Der er også andre måder at anskaffe en billig Huawei B535-333 router til 4G på. Man kan vælge at finde den brugt, hvor der kan spares lidt i forhold til en ny, eller man kan vælge at købe et abonnement til mobilt bredbånd, hvor router er inkluderet. Her skal man dog være opmærksom på, at abonnementet ofte bliver en dyrere per måned, indtil man er ude at bindingsperioden og kan skifte.

Husk af abonnement til mobilt bredbånd

Til din 4G router skal du bruge et abonnement til mobilt bredbånd, inden du kan hoppe på internettet med din nye bredbåndsløsning. Og her er nogle ting du skal overveje, alt efter hvad bredbåndet skal bruges til og hvor det skal bruges.

Du skal overveje mængden af inkluderet data – fra en lille mængde data og helt op til fri data (typisk 1.000 GB).

Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Inden du vælger et abonnement hos en udbyder, skal du først undersøge netværksdækning, der hvor du typisk vil komme til at bruge dit mobile bredbånd. En god dækning er afgørende for et hurtigt mobilt bredbånd.

Se brugernes oplevelser med mobildækning ned på postnummer-niveau her.

Se også: Tips og guides til bredbånd

Seneste nyt i fortællingen

Historien tog relativt hurtigt en ny drejning. Daniel Søgaard Hald har holdt fast i temaet. 22/3/2022 fulgte vi op med en artikel omkring Bedst og billigst bredbånd til sommerhus – Følg den videre histore her. Se også de seneste nyheder om emnet her.