Den billigste router til 5G-mobilt bredbånd – se pris

Hvad koster den billigste router til 5G-mobilt bredbånd med og uden abonnement? Vi finder laveste pris på en 5G-router til trådløst bredbånd.

Den billigste router til 5G-mobilt bredbånd – se pris

5G-dækning er i slutningen af 2021 og starten af 2022 blevet meget bedre, og det er derfor tid til seriøst at overveje et 5G-mobilt bredbånd. Uden en 5G-router er der dog ikke mulighed for at hoppe på det hurtige trådløse bredbånd. Derfor finder vi i denne artikel den billigste pris på en 5G-router til mobilt bredbånd.

Hvilken 5G-router er bedst og billigst?

Først og fremmest skal vi finde en router til 5G mobilt bredbånd. Der er endnu ikke mange på det danske marked og prisen er samtidig relativt høj. Flere routere vil ankomme senere i år og til næste år, men lige nu er Huaweis 5G-router det bedste og billigste bud.

Routeren vi anbefaler, og som vi selv har testet, er Huawei H122 (Huawei 5G CPE Pro 2 H122-373), der understøtter både 4G og 5G samt Wi-Fi 6-standarden. Samtidig er det en 5G-router der er let at få fingrene. Den kan købes brugt, i online butikker og nogle fysiske butikker samt teleselskaber.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Laveste pris på Huawei H122 5G-router

Nu har vi fundet det bedste valg af 5G-router til mobilt bredbånd og skal finde den billigste pris. Man kan vælge at købe Huawei H122 med et abonnement på 5G-mobilt bredbånd hos et teleselskab eller hos en forhandler uden abonnement. Prisen svinger på Huawei H122, men koster lige nu cirka 3.700 kroner.

Se billigste pris på Huawei H122 5G-router her

Man kan også vælge at købe routeren gennem et teleselskab, hvortil der følger et abonnement på mobilt bredbånd over 5G. Billigste pris finder man på 5G-mobilt bredbånd routeren hos 3, hvor den koster 2.000 kroner. Dertil kommer et abonnement på mobilt bredbånd med 5G med fri data til 300 kroner per måned, hvor man er bundet til i 6 måneder. Dette giver en samlet pris på 3.900 kroner.

Se billigste pris på 5G-mobilt bredbånd hos 3

Hvad er billigst? Over de første seks måneder er løsningen hos teleselskabet 3 billigst. Men kort efter vil det være billigere at have en router med et almindeligt mobilabonnement med 5G isat. Her er det dog vigtigt at huske på, at man efter de seks måneder hos 3 ejer routeren og er ude at bindingperiode og man kan derfor skifte både abonnement og teleselskab.

Se også: Tips og guides til bredbånd

Det sidste nye

Redaktionens interesse for emnet fortsatte. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe historien. Allerede d. 11/2/2022 gik redaktionen videre med en artikel om Har du brug for 1.000 mbit bredbånd eller er det unødvendigt? – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om Bredbånd..