Mobilt bredbånd gør et hjemmekontor fleksibelt

At der skal arbejdes hjemme stiller krav til familien. Der kan derfor være behov for, at man finder nye steder at arbejde. Mobilt bredbånd kan være nøglen til et fleksibelt hjemmekontor.

Mobilt bredbånd gør et hjemmekontor fleksibelt

I en tid hvor corona-pandemien tvinger medarbejdere til at arbejde hjemme, så stilles der samtidig store krav til familierne. Mange finder det svært at finde roen og den nødvendige plads til arbejdet, hvor der må flyttes rundt i husstanden. Det mobile og fleksible hjemmekontor kan være løsningen, og til dét er mobilt bredbånd oplagt. Læs her hvorfor og hvordan, og se anbefalede abonnementer.

COVID-19 er stadig hos os og vil være det i lang tid fremover, og det har haft stor betydning for den måde vi arbejder på; hjemme, og ofte med børn i baggrunden. Og selv når corona engang ikke længere har lukket arbejdspladser ned, så vil hjemmekontoret forblive større end det nogensinde har været. Med pandemien har vi lært at tilpasse os, både virksomheder og medarbejdere. Virksomhederne har fundet ud af, at det der med hjemmekontor har sine fordele og ikke er så dumt endda. Medarbejderne har lært hvad et hjemmekontor kræver og hvordan det bedste kan fungerer. Der er ingen tvivl: hjemmekontoret er kommet for at blive.

Og selvom familier har tilpasset sig bedst muligt, så kan det stadig være svært. Måske er det svært at finde plads derhjemme, svært at finde ro eller noget helt tredje. Her er det oplagt at tænke i det mobile hjemmekontor. Man kan leje en kontorcontainer til formålet eller man kan benytte sig af sommerhus, kolonihavehus eller låne andet sted, hvor den arbejdende kan have et mobilt hjemmekontor. Der er mange muligheder og det handler om at tænke kreativt. Når man arbejder forskellige steder, så er et vigtigt værktøj internet. Har man ikke internet, så kan det ofte være svært at få arbejdet. Et mobilt bredbånd kan være løsningen på det problem, fordi det er utroligt fleksibelt og oplagt til et hjemmekontor.

Se også: Tips og guides til mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd kan være løsningen

En af de helt store styrker ved mobilt bredbånd er, at man kan tage det med sig. Modsat kablet bredbånd, som er bundet til husstanden, så kan man let pakke en 4G- eller 5G-router sammen og tage den med sig.

Og det kræver ikke den store tekniske erfaring at komme i gang med mobilt bredbånd. I et med et sim-kort, sæt strøm til routeren og i løbet af et øjeblik er der internet. Tager du routeren med dig, hvor du har tænkt at have dit hjemmekontor, så er det bare at sætte strøm til igen, og kort efter er der Wi-Fi hvor du befinder dig.

Det gør hjemmekontoret utroligt fleksibelt, hvor der ofte kan være helt op til 32 enheder på mange routere. Det betyder du kan have telefonen, computeren, printeren og mange andre ting forbundet til dit fleksible Wi-Fi til hjemmekontoret. Det eneste du skal være opmærksom på er, at det teleselskab du vælger dækker hvor du normalt arbejder og bruger internettet. Er der ikke god dækning, så vil man også opleve, at internethastigheden er langsom. Er dækningen ikke optimal, så kan man forbedre den mobile bredbåndsforbindelse gevaldigt med en ekstern antenne, som kan monteres på huset.

Alt efter dit forbrug af data kan du finde billige abonnementer med mobilt bredbånd helt ned til 49 kroner om måneden. Vil du ikke tænke på databegrænsninger, kan du få hele 2.000 GB for 230 kroner om måneden. Herunder er et overblik over anbefalede abonnementer til mobilt bredbånd, som kan bruges til det fleksible hjemmekontor. Alternativt kan man benytte et almindeligt mobilabonnement til mobilt bredbånd, hvilket ofte er billigere.

Mobilt bredbånd til hjemmekontoret

#1 Oister
5 GB data, hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: 3
Pris: 49 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Oister

#2 dukaTALE
20 GB data, hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: Telia og Telenor
Pris: 79 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos dukaTALE

#3 Oister
100 GB data, hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: 3
Pris: 149 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Oister

#4 dukaTALE
100 GB data, hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: Telia og Telenor
Pris: 179 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos dukaTALE

#5 Telia
200 GB data, hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: Telia og Telenor
Pris: 199 kroner om måneden.

#6 CBB
1.000 GB data, hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: Telenor og Telia
Pris: 229 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos CBB

#7 Oister
2.000 GB data, hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: 3
Pris: 229 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Oister

#8 Telmore
1.000 GB data, Mobilt bredbånd med 4G.
Netværk: TDC
Pris: 259 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Telmore

#9 Telmore
1.000 GB data, Mobilt bredbånd med 5G.
Netværk: TDC
Pris: 349 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Telmore

#10 Telmore
1.000 GB data, hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: TDC
Med i abonnement: Netflix, ViaPlay, HBO Nordic og TV2 Play
Pris: 449 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Telmore

Mobilt bredbånd gør hjemmekontoret og fleksibelt, januar 2021

Guiden til et fleksibelt hjemmekontor med mobilt bredbånd er fra december 2020. Vi har fundet 10 abonnementer til mobilt bredbånd, på forskellige mobilnetværk, med forskellige datapakker. Det er nu op til dig at vurdere, hvilket abonnement, der passer til dit behov. Vær opmærksom på, at de enkelte teleudbydere har forskellig dækning, så det kan være god ide at undersøge, hvilket selskab der dækker bedst i dit område.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd