Telia lokker med billige abonnementer til familien

Lige nu frister Telia med et tilbud på mobilabonnementer til hele familien, hvordan er prisen herefter? Vi kigger nærmere på Telias familieabonnement.

Telia lokker med billige abonnementer til familien

Skal hele familien udstyres med mobilabonnementer, så er der forskellige måder at gøre det på. Man kan benytte Yousee familieabonnement med fordele, Telenors med samlerabat og sikkerhed, Telmore Play til familien med tjenester eller man kan dele indholdet i mobilabonnementet hos 3. Men der er endnu en spiller blandt de danske teleudbydere, som gerne vil have familierne med ombord, og det er Telia. For at gøre det ekstra attraktivt lokker Telia nu med billige abonnementer til familien, hvor der er mange penge at spare over et halvt år. Men hvad så når tilbudsperioden er udløbet? Vi kigger nærmere på Telias løsning med mobilabonnementer til hele familien.

Skal man vælge lavprisselskaberne eller de større udbydere, når hele familien skal have mobilabonnementer? Lavprisselskaberne tilbyder ofte den billigste løsning, hvor de større teleselskaber tilbyder noget ekstra, fx i form af tjenester, fordele, tillægsydelser, 5G og mere. Også Telia tilder skræddersyede løsninger til familien, hvor der kan tilkøbes tjenester med rabat.

Se også: Billigste mobilabonnementer på TT-netværket

Forstå Telias familieabonnementer

Telias løsning på familieabonnementer er egentlig rimelig simpel, og ligner lidt hvad man finder hos 3 og Yousee. Her har man et hovedabonnement, som man betaler normalpris for, og derudover tilføjer man ekstra personer, hvor man opnår en rabat.

I Telias familieabonnement kan kun benyttes deres One- og One World-abonnementer, som koster fra 249 kroner per måned og giver fri tale, fri data og 20 GB EU-roaming. Hertil kan der tilføjes fem brugere/personer, som hver især også får et One-abonnement med samme indhold.

De ekstra brugere får en nedsat pris på Telia One-mobilabonnementet, som kommer ned i 119 kroner per måned. Lige nu kører Telia et godt tilbud, hvor de op til seks ekstra brugere/familiemedlemmer er gratis i seks måneder.

Hertil kan man tilkøbe tjenester med rabat, hvor man sparer fx 10 kroner om måneden på Spotify familieabonnement, 20 kroner på HBO Nordic og 30 kroner på et Microsoft  365 Family-abonnement  og flere.

Læs også: Se hvordan dækningen opleves hos Telia

Er Telias familieabonnementer billige?

Med det nuværende tilbud, er Telias mobilabonnementer til familien billige. Her skal man fx betale, for en familie på fire, 249 kroner per måned, da de ekstra familiemedlemmer er gratis i et halvt år. Efter de seks måneder ser prisen dog noget anderledes ud.

Efter de seks måneder stiger prisen til 119 kroner per person, og derudover fuld pris på 249 kroner for hovedabonnementet. For en familie på fire er det altså 606 kroner om måneden. Det vil derfor være billige at udstyre familien med billigere abonnementer fra lavprisselskaber som CBB, Oister, Eesy eller en anden udbyder i samme kategori. Der er dog en god mængde af både taletid og data med i Telias One-abonnementer, som man ikke får mange andre steder. Spørgsmålet er dog, om alle familiens medlemmer overhovedet har brug for den mængde.

Har du mod på at flytte familiens abonnementer til Telia, så er deres aktuelle tilbud stærkt. Men du skal nok forvente, at det efter de seks måneder er billigere at flytte alle abonnementerne igen.

Se også: Tips til billigere telefoni til hele familien

Efterfølgende nyt i sagen

Emnet taget i betragtning, gik det hurtigt med fortsættelsen. Steen Jørgensen holdt fast i sin interesse i tematikken. 12/5/2021 fulgte vi op med en vinkel på Dobbelt op: Abonnement med 100 GB data for 99 kroner – Artiklen finder du her. Se også seneste nyt om emnet her..