Mobilabonnementer til familien hos 3 – her er mulighederne

Teleselskabet 3 tilbyder med deres 3Deling en mobilabonnementsløsning til familien. Her er mulighederne for mobilabonnementer til hele familien hos 3.

Mobilabonnementer til familien hos 3 – her er mulighederne

Det er tidskrævende nok at finde det rigtige mobilabonnementer til en selv, og når man så skal finde til resten af familien, så bliver det hurtigt en uoverskuelig opgave. Vælger man det billigste og bedste tilbud på et mobilabonnement eller vælger man en samlet løsning for alle i familien? Mange får med sidstnævnte, da det giver overblik og ofte kommer med flere fordele. Teleselskabet 3 tilbyder en løsning med mobilabonnementer til familien med 3Deling. Læs her hvordan 3s familieløsning virker.

Teleselskabet 3 tilbyder noget de kalder 3Deling. Kort forklaret, så har man et hoved-mobilabonnement, som hele familien kan bruge data fra. Hertil kan man tilføje brugere og datakort, som kan bruges i en mobiltelefon og i en mobil bredbåndsrouter. På den måde kan man selv sammensætte en løsning, som passer bedst til den enkelte familie.

Se også: Mobilabonnementer på 3s netværk

En løsning til hele familien?

Når man først har sat sig ind i 3s mobilabonnementer til familien, så er det faktisk ganske let at forstå. Først og fremmest skal man vælge et “hovedabonnement”, altså et mobilabonnement, hvorfra alle deler datapuljen. Her kan man vælge mellem fire mobilabonnement, som starter med 20 GB data til 140 kroner per måned og slutter ved fri data til 270 kroner.

Herefter skal man bruge et såkaldt “ekstra bruger”-mobilabonnement. Det er egentlig bare et mobilabonnement til 100 kroner per måned med fri tale, sms og mms. Det fungerer som et helt almindeligt mobilabonnement, men benytter bare data fra hovedabonnementet. Er i fx fire i familien, så skal der bruges et hovedabonnement samt tre “ekstra bruger”-abonnementer, som minimum koster 440 kroner om måneden.

En smart løsning med 3s familieløsning er muligheden for også at tilføje et datakort til puljen. For 60 kroner om måneden kan man bestille et datakort, som kan bruges i en router til mobilt bredbånd. Derved får man mobilabonnementer og Wi-Fi i hjemmet (sommerhuset eller et andet sted) i én og samme pakke. Lige nu tilbyder 3 kun 5G i Roskilde og København, men forventer at være klar med 5G mobilt bredbånd til sommer.

Med 3Deling får alle i familien fri tale, fri sms og mms og roaming i 72 lande med 3LikeHome.

Læs også: Guides og tips til billige mobilabonnementer

Er 3 en billig løsning til hele familien?

3s løsning med mobilabonnementer til familien er simpel og fleksibel, og giver endda muligheden for, at bruge datapakken til mobilt bredbånd. Sammenligner man prisen hos 3, med hvad man kan få hos lavprisselskaberne, så kan 3 være både et billigt og dyrt valg. Det kommer nemlig meget an på, hvordan man vælger at sammensætte abonnementet.

Bruger familien ikke meget data, så vil det være billigere at vælge billige mobilabonnementer hos fx Oister, CBBeller et andet lavprisselskab.

Men bruger familien derimod meget data, så er 3s løsning ganske attrativ. Familiens øvrige brugere får nemlig fri data, fri tale (1.000 GB fair use) og sms for kun 100 kroner per måned. Dog skal familiens medlemmer dele puljen på de 1.000 GB. Og vælger man et datakort oveni hatten til hjemmets internet, så er 3s løsning til familien et fornuftigt valg.

Hos mobilkunde hos 3 kan man derudover få tilbud på telefoner , tilbehør og andet udstyr på afbetaling over 40 måneder. 3 tilbyder også rabat på en række tjenester som TV 2 PLAY, Lunar, Deezer og mange andre, som alle i familien kan få glæde af. 3Deling kræver ikke, at brugerne har samme adresse.

Se også: Mobilabonnementer til hele familien

Temaet følges op

Her følger vi op med den seneste udvikling om emnet. Daniel Søgaard Hald fulgte op på sagen. 5/5/2021 publicerede vi fortællingen om Så billigt er et mobilabonnement med ubegrænset tale – Læs her. Det sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.