Telenor abonnementer giver familien samlerabat og fordele

Telenor tilbyder en fornuftige abonnementer til hele familien med samlerabat og med et stort fokus på sikkerhed - men hvad med prisen? Vi dykker ned i Telenors familieløsning.

Telenor abonnementer giver familien samlerabat og fordele

Indtil videre har vi kigget på familieløsninger hos tre forskellige danske teleselskaber; Yousee, Telmore og 3. Nu er turen kommet til Telenor, som tilbyder en ganske solid pakke til familien, hvor der er fokus på samlerabat og sikkerhed i flere former.

Det er ofte billigst at vælge en række billige mobilabonnementer hos et lavprisselskab, men der er alligevel fordele hos flere af de enkelte store teleselskaber, som gør dem ret attraktive for familien. Telenor er et af disse. Godt nok er prisen på Telenors mobilabonnementer ikke den laveste, men med deres samlerabat og fordele, så er det klart værd at overveje denne løsning.

Ideen med samlerabat er ikke ligefrem ny, men den er hos Telenor ganske simpel. Ikke nok med det, så tilbyder Telenor nogle ting, som ingen andre teleselskaber gør. Her er der nemlig fokus på sikkerhed – på flere måder.

Se også: Sammenlign priser på abonnementer på TT-netværket

Samlerabat og sikkerhed hos Telenor

Lad os først forklare hvordan Telenors samlerabat hænger sammen, inden du kigger nærmere på de andre fordele. Samlerabat hos Telenor tilbydes i de fleste af deres mobilabonnementer, hvor man opnår en rabat ved at have flere abonnementer.

To eller flere abonnementer udløser en fastsat rabat på 50 kroner, for hvert abonnement – udover hovedabonnementet. Har du fx fire abonnementer hos Telenor, så opnås en besparelse på 150 kroner hver måned.

Udover en samlerabat, så kommer Telenors mobilabonnementer med flere fordele. Først og fremmest er her inkluderet roaming og i enkelte abonnementer også 5G. 5G-dækningen hos Telenor er dog stadig sparsom.

Derudover får man et gratis skærmskifte, hvis man samtidig køber en mobiltelefon og deres kundeservice har åbent mellem 7-23 i hverdage. Deres mobilabonnementer inkluderer også noget de kalder Netsikker, hvilket er en hjælp, hvis man oplever digital mobning, uønsket deling af nøgenbilleder eller andet. Netsikker giver adgang til fri juridisk rådgivning og retshjælp samt dækning af evt. udgifter til psykolog og tabt af indkomst.

I Telenors abonnementer til børn og unge er der desuden tryghedsspærringer inkluderet. Det er spærringer, som skal sikre forældrene mod ekstra forbrug, både i Danmark og på ferien i udlandet.

Er Telenors mobilabonnementer et billigt valg for familien?

Nu ved vi at Telenor tilbyder både rabatter og fordele til familien. Men hvordan er priserne hos Telenor? Med samlerabatten i hus, så er priserne hos Telenor faktisk ikke afskrækkende høje. De slår ikke lavprisselskaber som Oister og CBB, men med de fordele man får hos Telenor, så er det bestemt et fornuftigt valg.

Lad mig give et priseksempel. Lad os sammensætte en familie med fire personer; far, mor og to børn. Far får et mobilabonnement med fri tale og 50 GB data, som koster 199 kroner per måned. Hertil får mor et mobilabonnement med 20 GB data og fri tale og børnene to abonnementer med 30 GB data og 10 timers tale (fri tale til Telenor-numre). Alt i alt vil dette, med samlerabat, koste 526 kroner per måned. Til sammenligning vil lignende løsning hos lavprisselskabet CBB koste 416 kroner per måned.

Se aktuelle abonnementspriser hos Telenor

Og det er inklusiv roaming, Netsikker, tryghed i børnenes abonnementer og en god dækning på TT-netværket. Køber man børnenes mobiltelefon hos Telenor, så inkluderes desuden et gratis skærmskifte.

Se også: Mobilabonnementer med familieløsninger 

Sidste tilføjelse til sagen

Her følger vi op med den seneste udvikling om temaet. Steen Jørgensen valgte at gå videre med sagen. 10/5/2021 fulgte vi op med fortællingen Spar penge med de bedste tilbud på abonnementerKlik her for fortsættelsen.. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om Mobilabonnement..