Dobbelt op: Abonnement med 100 GB data for 99 kroner

De næste små fire måneder kan du få abonnement med 50 timers tale og 100 GB data for 99 kroner. Dobbelt op sæsonen er startet!

Dobbelt op: Abonnement med 100 GB data for 99 kroner

Det er efterhånden lige så sikkert som amen i kirken  – når vi nærmer os sommeren begynder teleselskaberne at tilbyde dobbelt op på data i mobilabonnementer hen over sommeren. Første teleselskab til at gøre det i år er Oister.

Oister tilbyder således dobbelt op på data i alle selskabets mobilabonnementer fra og med nu og til og med 31. august. Abonnementet med fri data med fair use grænse på 1.000 GB data om måneden får dog kun dobbelt op på EU-data.

Se også: Mobilabonnementer med mest indhold til prisen

Dobbelt op på data hos Oister

Herunder kan du se, hvor meget data du får henover sommeren i selskabets forskellige abonnementer. Datamængden er doblet op i oversigten og efter den 31. august bliver den så halveret. Det gælder både den data, der kan bruges i Danmark og i EU.

2 timers tale og 4 GB data (4 GB kan bruges i EU)
Pris: 49 kroner

Fri tale og 20 GB data (12 GB kan bruges i EU)
Pris: 79 kroner

Fri tale og 40 GB data (14 GB kan bruges i EU)
Pris: 89 kroner

Fri tale og 100 GB data (16 GB kan bruges i EU)
Pris: 99 kroner

Fri tale og 200 GB data (18 GB kan bruges i EU)
Pris: 119 kroner

Fri tale og data (24 GB kan bruges i EU)
Pris: 119 kroner

Se aktuelle priser hos Oister

Hvorfor kommer teleselskaberne med dette tilbud?

Som nævnt forventer vi, at Oister ikke blive det eneste teleselskab, der kommer med tilbud med dobbelt op på data. Det er nemlig blevet lidt en vane for teleselskaberne at tilbyde det op til sommeren. Hvorfor gør de det, spørger du måske? Det handler om kundepleje. Når særligt de unge rammer sommeren og sommerferien, så skal tiden gå med noget og det gør den i stigende grad på mobilen.

Både unge og voksne vil streame mere musik, video, bøger, podcast, radio og være mere online end normalt og så skal der ganske enkelt mere data til. Løber kunderne tør for data inden månedens udgang et par måneder i træk, så risikerer teleselskaberne at de overveje at skifte til et andet teleselskab, der måske har et bedre abonnement. Derfor er det smart at sikre sig, at der er rigeligt med indhold i det mobilabonnement de har nu i de afgrænsede perioder, hvor teleselskaberne ved, at der er behov for det.

Og så ser det da også bare godt ud, når ens teleselskab lige sende en mail eller sms ud til deres kunder om, at de får dobbelt op på data i knap fire måneder uden at de skal betale ekstra…

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer