Er Yousee et godt valg til familiens mobilabonnementer?

Jo flere brugere man er, desto flere fordele og større rabatter tilbyder Yousee. Men er Yousee et godt valg til familiens mobilabonnementer? Få svaret her.

Er Yousee et godt valg til familiens mobilabonnementer?

Når hele familien skal udstyret med mobilabonnementer, så er der mange muligheder at vælge i mellem. De store danske teleselskaber tilbyder forskellige løsninger til familien, men det er også en mulighed, at købe en række billige mobilabonnementer hos lavprisselskaberne. I denne omgang skal vi kigge nærmere på Yousee, som tilbyder fordele og rabatter til familien, alt efter hvor mange brugere der oprettes. Er Yousee et godt valg til familiens mobilabonnementer? Ja og nej.

Det kan være svært helt præcist at forstå, hvordan Yousees familieløsning hænger sammen. Her er det nemlig både mobilabonnementer, bredbånd, tv-abonnementer og fordele, der skal tages stilling til. Kort forklaret er ideen, at jo mere man samler hos Yousee, desto flere fordele er der. Har man fx et mobilabonnement, så koster de næste fire abonnementer helt ned til halv pris. Hertil får man tilføjet en fordel, efter hver ny bruger. Og disse fordele kan være alt fra dobbelt op på data til en gratis streamingtjeneste.

Se også: Billigste mobilabonnementer på TDCs netværk

Fordele og ulemper ved at vælge Yousee til familien

Der er både fordele og ulemper ved at vælge mobilabonnementer fra Yousee til familien. Med lad os først og fremmest kigge nærmere på deres abonnementer og fordele, inden vi dykker ned i priserne.

Yousee tilbyder nemlig fire mobilabonnementer (plus et abonnement til børn, som ikke indgår i fordelsprogrammet). Det billigste koster 169 kroner og indeholder fri tale og 20 GB data samt gratis musikstreaming med Yousee Musik. Det dyreste mobilabonnement fra Yousee har fri tale, fri data, Yousee Musik, 5G, Smartwatch-abonnement og masser af roaming og udlandstale til 299 kroner per måned.

Skal man udnytte Yousees familieløsning, så tilføjer man brugere til “hovedabonnementet”, som koster 149 kroner per styk. Hver bruger får samme mængde tale, data som hovedabonnementet. For hver bruger får man desuden tildelt en fordel, hvor man dermed kan have op til fem fordele.

Disse fordele dækker over et bredt udvalg af tilføjelser og tjenester. Man kan fx vælge tjenesterne C More, BookMate, Hello Mind eller tilføjelser som dobbelt data, Nick Play, en sikkerhedspakke eller man kan hjælpe med at bevare den vilde danske natur – og flere andre muligheder. Man kan vælge og vrage mellem disse fem fordele hver 30. dag.

Læs også: Få billig musikstreaming med i dit mobilabonnement

Er Yousee en billig løsning for familien?

Er man fx en familie på fire (far, mor og to børn), så kan man fx vælge abonnementet med fri tale, 20 GB data og Yousee Musik, som vil koste 616 kroner om måneden. Hertil kan man fx vælge dobbelt data (dermed er der 40 GB data i hvert abonnement) og tre andre fordele.

Vælger man derimod fire abonnementer hos et lavprisselskab, så er det en hel del billigere end Yousees familieløsning. Holder vi os til samme mobilnet, så er der udbyderen Eesy, hvor et mobilabonnement med fri tale og 40 GB data koster 119 kroner per måned, i alt 476 kroner. Man kan også vælge Oister med 50 timers tale og 50 GB data til 99 kroner per måned i alt 396 kroner per måned. Hos Yousee får man dog de ekstra fordele, musiktjeneste samt 5G. Alt efter hvad vi har brug for i familien, så kan Yousee være både et udmærket valg eller et dyrt valg. Så inden i placerer alle familiens mobilabonnementer i Yousee, så tjek hvilke behov i har.

Se også: Tips og guides til familiens mobilabonnementer

Historien efterfølgende

Sagen har udviklet sig. Siden vi kørte artiklen er der sket mere. Daniel Søgaard Hald valgte at gå videre med sagen. 6/5/2021 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med artiklen om Mobilabonnementer til familien hos 3 – her er mulighederneKlik her for at gå til artiklen.. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.