Yousee klar med mobilabonnement til børn – Se prissammenligning

Yousee introducerer nu et mobilabonnement til børn med taletid, data og beskyttende begrænsninger - men er det godt til prisen? Vi sammenligner priser.

Yousee klar med mobilabonnement til børn – Se prissammenligning

Yousee er måske ikke kendte for at have de billigste mobilabonnementer, men her er masser af andre grunde til, at vælge dem som dit teleselskab. Med et nyt mobilabonnement bliver det nu billigere at få børnene med over til Yousee, men er det billigt nok? Her sammenligner vi Yousee nye mobilabonnement til børn med konkurrenters tilbud.

I Yousees nye mobilabonnement til børn får man et fornuftigt indhold, som passer udmærket til barnets første mobiltelefon. Her er det 3 GB data(som også kan bruges til EU-roaming), friSMS og MMS samt 1 times tale. Abonnementet koster 69 kroner og koster derudover 99 kroner i oprettelse.

I beskrivelsen til abonnement til børn fortæller Yousee, at abonnementet er “trygt – både for dig og dit barn”. Hvad der dermed menes er, at man i Yousees selvbetjening kan indstille en maksimumforbrug samt vælge udeladt nummer. Der kan derudover spærres for indholdstakserede sms’er og sms-betaling af fysiske varer og for roaming i perioder, hvor man ikke rejser. En fornuftig kombination af begrænsninger, men ikke noget man ikke finder hos andre selskaber. Hvad der derimod er vigtigt er, at man altid kan få fat i barnet. Yousee har flere gange vist, at de benytter Danmarks bedste mobilnetværk, leveret af TDC. Man skal ikke kunne dokumentere, at abonnementet bruges af et barn, men det forudsætter i stedet, at har et andet mobilabonnement hos Yousee.

Se også: Mobilabonnementer til børn hos YouSee

Yousee mobilabonnement til børn – alternativer

Det lyder umiddelbart som et fornuftigt tilbud fra Yousee – i hvert fald indtil man sammenligner med abonnementer og priser hos konkurrenterne. Her kan man få både mere indhold og billigere priser, end hvad Yousee kan præstere:

#1 Oister

1 times tale og 3 GB data (3 GB roaming)
Pris: 49 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Oister

#2 dukaTale

5 timers tale og 5 GB data (5 GB roaming)
Pris: 59 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos dukaTale

#3 Oister

1 times tale 6 GB data (5GB roaming)
Pris: 69 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos Oister

#4 CBB Mobil

Fri tale og 6 GB data (ingen roaming)
Pris: 79 kroner per måned

Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

Billigste mobilabonnement på Danmarks bedste mobilnet

Kigger man isoleret på pris og indhold, så er der altså bedre alternativer hos andre teleselskaber. Men tager vi valget af netværk, og dermed mobildækning, så er dette det billigste mobilabonnement hos Yousee og på TDCs mobilnet samlet. Man kan derfor slippe billigere med et andet abonnement, hvis altså mobildækningen af tilstrækkelig. Er du i tvivl om dækningen hvor du bor, så kan du se brugernes oplevelser med i dit område her:

Se også: Spar penge på mobilabonnemt – se guides og tips

Flere nyheder om emnet

Meget er sket siden vi bragte artiklen. Daniel Søgaard Hald valgte at gå videre med sagen. Allerede d. 9/4/2021 fulgte vi op med sagen om Forbrugsafregnet mobilabonnement – her er de billigste – Den videre beretning kan læses her. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..