Forbrugsafregnet mobilabonnement – her er de billigste

Mobilpakker med både taletid og data er populære, men i nogle tilfælde er et forbrugsafregnet mobilabonnement stadig et bedre valg - her er de billigste.

Forbrugsafregnet mobilabonnement – her er de billigste

I dag vælger langt de fleste et mobilabonnement, som indeholder en pakke af taletid og mobildata. Det er let, simpelt og man ved præcis hvad abonnementet koster om måneden. Men i nogle situationer, så kan det gode gamle forbrugsbaserede mobilabonnement være den rette løsning. Er du på jagt efter et forbrugsafregnet mobilabonnement, så er her de billigste af slagsen.

Der kan være flere grunde til, at man vælger at gå efter et forbrugsafregnet mobilabonnement. Har man et meget lille forbrug, så er kan nemlig stadig være den billigste løsning. Det kan være et abonnement man bruger som backup, det første abonnement til barnet eller et abonnement til fx et alarmsystem.

Man skal dog være opmærksom på, at selvom det er forbrugsafregnet, så er der stadig et minimumsbeløb. Det betyder, at bruger man slet ikke telefonen, så skal man stadig betale et minimumsbeløb på for eksempel 19 eller 29 kroner. Bruger man for eksempel for 45 kroner en måned, betaler man dog maksimalt kun de 45 kroner. Minimumsbeløbet lægges ikke oven i. Er abonnementet ment til et barn, så tjek først om der kan tilføjes forbrugsloft, da det ellers kan blive en dyr fornøjelse.

De billigste priser på forbrugsafregnet mobilabonnement

#1 Oister

Minimumsforbrug: 19 kroner /md.
Tale: 40 øre per minut
SMS: 10 øre per minut
Data: 2,7 øre per MB

Se aktuelle tilbud hos Oister

#2 CBB
Minimumsforbrug: 19 kroner /md.
Tale: 59 øre per minut
SMS: 14 øre pr. sms
Data: 99 øre per MB

Se aktuelle tilbud hos CBB

#3 Greentel
Minimumsforbrug: 29 kroner /md.
Tale: 48 øre per minut
SMS: 8 øre pr. sms
Data: 1 kr. per MB

Se aktuelle tilbud Greentel

#4 OK Mobil
Minimumsforbrug: 10 kroner /md.
Tale: 59 øre per minut
SMS: 8 øre pr. sms
Data: 49 øre per MB

Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#5 Call me
Minimumsforbrug: 29 kroner /md.
Tale: 59 øre per minut
SMS: 20 øre pr. sms
Data: 1 kr. per MB

Se alle Call me mobilabonnementer

#6 Telmore GO
Minimumsforbrug: 29 kroner /md.
Tale: 59 øre per minut
SMS: 18 øre pr. sms
Data: 9,90 kr. pr. dag ved brug af mere end
10 KB data

Se aktuelle tilbud hos Telmore

Billigste forbrugsafregnet mobilabonnement, april 2021

Denne guide til teleselskaber med de billigste forbrugsafregnede abonnementer er fra april 2021. Priserne er fundet på telepristjek.dk. Selskaberne på listen er Oister, CBB Mobil, Greentel, Call Me, OK Mobil og Telmore.

Se også: Guides og tips til mobiltelefoni

Videre om emnet

Der var endnu mere liv omkring temaet. Daniel Søgaard Hald kørte videre med bolden. 6/4/2021 tunede vi igen ind på emnet med et indlæg omkring Danskernes foretrukne og mest populære mobilabonnementer – Historien kan du læse her. Redaktionen har fortsat interesse for emnet. Læs seneste nyt om Mobilabonnement..