Mobilabonnementer til børn hos YouSee

Skal man vælge mobilabonnement til børn hos YouSee? Se vores gennemgang med fordele og ulemper inden du beslutter dig

Mobilabonnementer til børn hos YouSee

YouSee kæmper lidt med samme problem som Telenor, når det gælder mobilabonnementer til børn, der skal have deres første telefon. De har ganske enkelt ikke et abonnement med begrænset indhold til en lav pris. Til de større børn kan det dog være interessant nok med et mobilabonnement hos YouSee. Mobilabonnementer til børn hos YouSee.

Lidt groft sagt har YouSee faktisk ikke et godt mobilabonnement til de mindre børn. Det bliver ganske enkelt for dyrt og man får et abonnement, der ikke passer til barnets behov. Der kan være særtilfælde, hvor et barn allerede fra dets allerførste mobilabonnement får lov til at se en masse video på mobilen, men for de fleste børn vil et abonnement til 169 kroner med fri tale og 20 GB data være helt ved siden af.

YouSee tilbyder familierabat, men så kommer selskabets billigste abonnement stadig kun ned på 149 kroner.

Til de større børn, der streamer musik og video kan YouSee derimod være et godt valg. Herunder kan du se de tre bedste mobilabonnementer til større børn hos YouSee.

Mobilabonnementer til børn hos YouSee

Fri tale og 20 GB data
Pris per måned: 169 kroner

Fri tale og 60 GB data
Pris per måned: 249 kroner

Fri tale og fri data
Pris per måned: 299 kroner

Se aktuelle priser på mobilabonnementer hos YouSee

YouSee tilbyder som nævnt familierabat, hvis man har to eller flere abonnementer i familien hos selskabet. Man får op mod 250 kroner i rabat per abonnement udover hovedabonnementet. Jo dyrere abonnementet er desto større rabat får man.

Fordele ved at vælge abonnement hos YouSee

Alle YouSees mobilabonnementer har fri tale og sms, så man kan altid komme i kontakt med sit barn, hvis det har et YouSee-abonnement.

YouSee har også gode muligheder for forældrestyring og forbrugskontrol.

Se også: Find billige mobilabonnementer til familier

Rigtig godt netværk

YouSee fik i perioden 2015-2019 prisen for bedste netværk af Teknologisk Institut og i dag er de også klart længst fremme på 5G. Ens barn kommer med andre ord på et rigtig godt mobilnet som YouSee-kunde, hvilket er rart at vide som forælder.

Der vil dog altid være huller, så du bør sikre dig, at der er god mobildækning på YouSees netværk. De benytter TDC Nets mobilnet og her på telepristjek.dk kan du se, hvor god mobildækning TDC Net har i Danmark og også hvor god oplevet dækning YouSee har. Du kan se den generelle dækning i Danmark men også mere præcist på postnummer.

Se mere herunder:

Hvor god mobildækning har TDC Net?

Hvor god mobildækning har YouSee?

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

Efterfølgende om emnet

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. Steen Jørgensen har bragt sagen videre. 23/3/2021 publicerede redaktionen artiklen om Mobilabonnement til børn hos Telenor – Følg det videre forløb her. Seneste nyt om temaet kan du finde her.