Oister lancerer 500 GB mobilabonnement – se prissammenligning

Oister lancerer nyt mobilabonnement med hele 500 GB mobildata til en billig pris. Vi sammenligner Oisters nye mobilabonnement med konkurrenternes.

Oister lancerer 500 GB mobilabonnement – se prissammenligning

Uden at gøre meget opmærksom på det, har teleselskabet Oister lanceret et helt nyt mobilabonnement. Det nye Oister-mobilabonnement giver hele 500 GB mobildata til en attraktiv pris – og kommer endda med et fristende lanceringstilbud. Men kan Oisters nye mobilabonnement anbefales, og hvordan er prisen sammenlignet med konkurrenters? Læs med og få svaret.

500 GB data og fri tale til 129 kroner

Som et alternativ til mobilabonnementer med fri data, er Oister nu klar med 500 GB data til en billigere pris. Dette inkluderer en halv terabyte data hver måned, fri tale og fri sms og mms. Prisen for det nye mobilabonnement er 129 kroner per måned, hvilket er 30 kroner billigere per måned end deres fri data-abonnement.

Det nye mobilabonnement er kommet med et lanceringstilbud, hvor man de første tre måneder betaler halv pris. De første tre måneder med 500 GB data og fri tale koster derfor kun 64 kroner per måned. Abonnementet kommer uden binding, hvor man eventuelt kan prøve det i de tre måneder og derefter opsige eller fortsætte.

Se aktuelle tilbud hos Oister

Prissammenligning af det nye Oister mobilabonnement

Det er svært at finde et mobilabonnement hos et andet teleselskab, der kan matche det nye mobilabonnement med 500 GB data hos Oister. Man skal enten helt ned til 80 GB data eller op til fri data.

CBB tilbyder et mobilabonnement med 80 GB data og fri tale til 119 kroner per måned. Man finder også en mobilabonnement hos Oister selv med 100 GB data til 99 kroner per måned. Herefter springer man op til et mobilabonnement med fri data, som koster 179 kroner per måned hos CBB og eesy samt 159 kroner per måned hos Oister.

Lander dit forbrug et sted mellem disse mobilabonnementer, kunne 500 GB data være et oplagt valg. Det er dog de færreste, der har et forbrug på 500 GB data per måned. Derimod er det nye mobilabonnement oplagt til en anden type brug – læs mere om det herunder.

Se også: Sammenlign pris og indhold i mobilabonnementer

Bedste brug af 500 GB data fra Oister

Det nye mobilabonnement med 500 GB mobildata fra Oister er langt over hvad den gennemsnitlige dansker bruger af mobildata per måned. Men hvad skal man så bruge det til? Selvom det er et almindeligt mobilabonnement kan det bruges til mobilt bredbånd, hvor det vil passe perfekt til sommerhuset, kolonihaven, feriehuset, campingvognen eller måske til hjemmet, hvis jeres forbrug ikke er højt. Du kan her læse mere om at bruge et mobilabonnement til mobilt bredbånd.

Se også: Tips til billigere mobiltelefoni

Sidste tilføjelse til sagen

Tematikken er fortsat aktuel. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe temaet. 15/12/2021 publicerede redaktionen nyheden om Hvor får man mest mobilabonnement for 99 kroner? – Klik her. Seneste nyheder om Mobilabonnement finder du her..