Hvor får man mest mobilabonnement for 99 kroner?

99 kroner for et mobilabonnement er en tilfredsstillende pris at betale, men hvor får man mest for pengene? Vi sammenliger teleselskabernes abonnementer.

Hvor får man mest mobilabonnement for 99 kroner?

99 kroner er en både tilfredsstillende og populær pris at betale per måned for et mobilabonnement. De fleste danske teleselskaber tilbyder mobilabonnemener til 99 kroner, men hvor får du mest for dine penge? Vi sammenligner teleskabernes mobilabonnementer til denne pris.

Man kan få både billigere og dyrere mobilabonnementer, men ofte ser man teleselskaberne klemme mest indhold ned i deres 99 kroners mobilabonnement – og det er der en grund til. Det er nemlig oftest disse mobilabonnenter, der er de mest populære. Men selvom de har samme pris, er der forskel på indholdet i mobilabonnementerne, som teleselskaberne tilbyder. Mængden af taletid, mobildata og roaming svinger fra udbyder til udbyder, på trods af en identisk pris. Vil du gerne have mest muligt for dine 99 kroner (eller 1.188 kroner om året), skal du gå efter nedenstående mobilabonnementer. Husk dog også at tjekke andre vigtige ting, inden du skifter teleskab og mobilabonnement – læs mere om det nederst i artiklen.

Se også: Find billige priser på mobilabonnementer

Mest mobilabonnement for 99 kroner

#1 Oister

Abonnement: Fri tale, fri sms/mms, 100 GB data og 8 GB EU-roaming
Netværk: 3
Pris: 99 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos Oister

#2 Greentel

Abonnement: Fri tale, fri sms/mms, 40 GB data og 9 GB EU-roaming
Netværk: Telenor
Pris: 99 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos Greentel

#3 eesy

Abonnement: Fri tale, fri sms/mms, 30 GB data og 10 GB EU-roaming
Netværk: TDC
Pris: 99 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos eesy

#4 CBB

Abonnement: Fri tale, fri sms/mms, 40 GB data og 10 GB EU-roaming
Netværk: Telenor
Pris: 99 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos CBB

#5 dukaTALE

Abonnement: Fri tale, fri sms/mms, 15 GB data og 15 GB EU-roaming
Netværk: Telia
Pris: 99 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos duka

Husk kundeservice og dækning

Herover finder du de fem mobilabonnementer, hvor man får mest indhold for 99 kroner. Mest mobilabonnement for 99 kroner er en kombination af taletid, data og EU-roaming. Det er uden tvivl hos Oister, at man får mest mobildata for pengene. Kigger man hos Greentel, eesy og CBB er de ret enige om, hvad et mobilabonnement til 99 kroner skal indeholde  Greentel tilbyder dog 10 GB data mere. Nederst finder vi dukaTale, som tilbyder en mindre portion mobildata, men tilgengæld har mere EU-roaming end de andre. Rejser du meget kan dukaTALE derfor været det bedste valg for dig.

Inden du kaster dig over overstående gode mobilabonnenter, så husk at tjekke kundeservice hos teleselskaberne samt  mobildækningen i området du bor i.

Se også: Guides til billigere mobiltelefoni