Billigere mobilt bredbånd med et mobilabonnement

Man kan sagtens få mobilt bredbånd til hele familien til en fornuftig pris, men faktisk kan det gøres endnu billigere ved at benytte et mobilabonnement. Vi forklarer og guider med billige abonnementer med masser af data.

Billigere mobilt bredbånd med et mobilabonnement

Mobilt bredbånd kan være den helt rigtig løsning, når der skal internet og WiFi i hjemmet. Om man er alene eller en hel familie, så kan mobilt bredbånd dække alle behov. Og priserne på mobilt bredbånd er allerede meget konkurrencedygtige, men det kan meget let gøres endnu billigere. Læs her hvordan du kan få billigere mobilt bredbånd ved at benytte et mobilabonnement.

Se også: Sammenlign priser 4G bredbånd

Har man en ordentlig mobildækning hvor man bor, så kan mobilt bredbånd være det helt rigtig valg, når der skal vælges internet til hjemmet. Og så kommer det også med en række andre fordele. Det er nemlig utroligt let at komme i gang med; i med en simkortet i routeren, så sæt strøm til routeren og der er internet.

Og det er faktisk svært at klage over priserne teleselskaberne tager for mobilt bredbånd. Her kan man ofte finde mobilt bredbånd med fri data fra omkring 230 kroner. Men derfor er der ikke noget i vejen med at spare nogle flere penge – faktisk ret mange. Er man lidt smart, så bestiller man nemlig et traditionelt mobilabonnement, og så er prisen for det samme helt nede på 159 kroner. Så her er der altså over 850 kroner at spare om året. Det eneste man skal være opmærksom, at et mobilabonnement ikke kommer med en  bredbåndsrouter til mobilt bredbånd, men sådan er det også med mange abonnementer til formålet. Hos flere teleselskaber kan man købe routere på afbetaling eller man kan købe en brugt til billige penge.

Herunder kan du få et overblik over mobilabonnementer med fri data, som fordelagtigt kan bruges til mobilt bredbånd.

Læs også: Køb mobilt bredbånd med fordele og spar penge

Billigere mobilabonnement til mobilt bredbånd

#1 Oister

Abonnementet indeholder: fri data.
Netværk: 3.
Pris: 159 kroner per måned. Se det aktuelle tilbud hos Oister

#2 CBB

Abonnementet indeholder: fri data.
Netværk: Telenor / Telia.
Pris: 179 kroner per måned. Se det aktuelle tilbud hos CBB

#3 Eesy

Abonnementet indeholder: fri data.
Netværk: TDC.
Pris: 179 kroner per måned. Se det aktuelle tilbud hos Eesy

#4 Telenor

Abonnementet indeholder: fri data.
Netværk: Telenor / Telia.
Pris: 180 kroner per måned. Se det aktuelle tilbud hos Telenor

#5 Telia

Abonnementet indeholder: fri data.
Netværk: Telia / Telenor.
Pris: 249 kroner per måned. Se det aktuelle tilbud hos Telia

Billigere mobilt bredbånd med mobilabonnement, oktober 2020

Denne guide til teleselskaber med billigst fri data i mobilabonnement er fra oktober 2020. Overvejer du internet med mobilt bredbånd, så er dette altså klart den billigste løsning. Og selvom der ikke er tale om et abonnement lavet til formålet, så fungerer det på helt samme måde. Der skal ikke noget teknisk hurlumhej til – sæt simkortet i og det virker.

Læs også: Guides og tips til mobilt bredbånd