Nyt mobilabonnement med fri tale og data til 129 kroner

Oister har lanceret nyt mobilabonnement med fri tale og data til kun 129 kroner. Vi sammenligner Oisters pris med konkurrenterne.

Nyt mobilabonnement med fri tale og data til 129 kroner

Oister er igen på banen med en god pris på et mobilabonnement – og denne gang er der ikke tale om et midlertidig tilbud, men en fast lav pris på 129 kroner per måned for fri tale og fri data. Det lyder næsten for godt, men det er heller ikke uden kompromisser. Læs med når vi sammenligner det nye mobilabonnement fra Oister med konkurrenternes.

Billigste mobilabonnement med fri data?

Er det nye mobilabonnement fra Oister det billigste på markedet med fri data og tale? Inden vi tager et kig på netop det vil vi kort gennemgå det nye abonnement – og dets mangler.

Det nye abonnement fra Oister giver fri tale og fri data (1.000 GB) til en pris på 129 kroner per måned. Der er tale om en fast pris per måned og ikke et tilbud med en lavere pris i en periode. Der er derudover også 12 GB data til EU-roaming. Om det er en mobilabonnement der er kommet for at blive oplyser Oister ikke.

Normalt kommer Oisters mobilabonnement med 5G inkluderet, men dette abonnement skiller sig ud. Her får man nemlig “kun” 4G og ikke 5G, hvilket for de fleste ikke burde være en bekymring. 4G er rigeligt hurtigt. Der er gratis oprettelse på abonnementet og der er heller ingen binding på.

Se aktuelle tilbud hos Oister

Er Oister billigst med fri data?

Der er ingen tvivl om at 129 kroner for fri tale og data lyder billigt, men er det billigst? Vi tager her et kig på priserne hos Oisters tætteste konkurrenter.

Hos CBB koster et lignende mobilabonnement 179 kroner per måned – her får man dog 5G inkluderet. Hos eesy er prisen for fri data og tale og 179 kroner. Samme pris finder vi også hos dukaTALE. Besøger vi de større teleselskaber, er priser noget højere  – fra 200 kroner per måned og op.

Kan du undvære 5G (og det kan de fleste) er prisen på 129 kroner for fri tale, fri data og 12 GB EU-data den bedste lige nu. Er du stor forbruger af data eller bruger mobilt bredbånd med fri data, er ovenstående mobilabonnement fra Oister en no-brainer – så længe du har god dækning på 3s netværk hvor du bor.

Se også: Tips til billigere mobilabonnement

Opdateringer på sagen

Emnet taget i betragtning, gik det hurtigt med fortsættelsen. Daniel Søgaard Hald gik et skridt videre. 12/1/2022 publicerede redaktionen fortællingen Oister lancerer mobilabonnementer med Viaplay og Deezer – Den næste artikel om emnet finder du her. Tjek også seneste nyt om temaet her..