Oister lancerer mobilabonnementer med Viaplay og Deezer

Oister har indgået aftale med streamingtjenesterne Viaplay og Deezer, og lancerer tre nye mobilabonnementer med musik-, film- og seriestreaming.

Oister lancerer mobilabonnementer med Viaplay og Deezer

Oister, der er bedst kendte for deres lavpris mobilabonnementer, indgår nu samarbejde med streamingtjenesterne Deezer og Viaplay. Det samarbejde betyder, at Oister nu kan tilbyde tre mobilabonnementer med musik-, film- og seriestreaming. Læs mere om priserne på Oisters nye underholdningsabonnementer, hvor vi også sammenligner med konkurrenterne.

Se også: Se alle Oisters mobilabonnementer

Lavpris underholdning hos Oister

Flere af de store teleselskaber i Danmark tilbyder ekstra tjenester og services til deres udvalg af mobilabonnementer og mobilt bredbånd, men det er sjældent vi ser lavprisselskaberne tilbyde abonnementer inklusive streamingtjenester – dog ses dette allerede hos CBB, der har et abonnement med Tidal.

Oister har indgået samarbejde med de tjenester Viaplay og Deezer, der giver mobilabonnementerne musik- og videostreaming. Der er tale om Viaplay Film & Serier-abonnementet til 119 kroner per måned samt Deezer Premium til 99 kroner per måned.

Oister introducerer streamingtjenesterne i tre nye mobilabonnementer: Et med Deezer, et med Viaplay samt et med dem begge. Billigst er et abonnement med fri tale, 35 GB data og Deezer Premium til 139 kroner per måned. Fri tale, 55 GB data og Viaplay koster 169 kroner per måned og den fulde pakke med Deezer og Viaplay samt fri tale og 110 GB data koster 249 kroner per måned. De to første mobilabonnementer er gratis i første måned og det sidste koster 99 kroner den første måned.

Se aktuelle tilbud hos Oister

Er Oisters mobilabonnementer med streaming billige?

Oisters mobilabonnementer har sikkert fristet dig, men hvordan er prisen egentlig i forhold til konkurrenterne? Det tager vi herunder et kig på. Hos CBB finder vi et mobilabonnement med Tidal musikstreaming, fri tale og 40 GB data til 139 kroner per måned. Det er altså samme pris som Oister, men man får 5 GB mere data. Hos Yousee kan man få et abonnement med Yousee Musik samt fri tale og 25 GB data til 149 kroner per måned. Det er altså både dyrere og indeholder mindre data.

Skal du kombinere både musik- og videostreaming i et abonnement, kan de vælges som tillæg hos Telia og 3. Der er dog ingen tvivl om, at det er en dyrere løsning og giver et mindre indhold i mobilabonnementet. Hos 3 vil TV2 Play og Deezer samt et abonnement med fri tale og 100 GB data ende med at koste 358 kroner per måned, hvor Oisters koster 249 kroner per måned.

Konklusionen er derfor, at Oisters nye mobilabonnementer med underholdning har konkurrencedygtige priser, især abonnementet med både musik- og videostreaming.

Se også: Tips og guides til billigere mobiltelefoni